search

Chiromanția. Arta de a te cunoaște prin citirea palmei

19,90 lei
cu TVA

Chiromantia a dobandit o importanta atat de mare deoarece prin citirea in palma, a fost mereu posibila intelegerea naturii umane sub toate aspectele ei multiple, motiv pentru care aceasta practica a reusit sa supravietuiasca persecutiilor eclesiastice pana la acordarea recunoasterii stiintifice, cu greu dobandita in secolul anterior.

Cantitate

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews
Statistici
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Primești produsele în 24-48h

Comenzile primite de L-V până la 12:00 se expediază în aceeași zi lucrătoare

  Livrare prin curier/easybox

Transport gratuit pentru comenzi în valoare de minim 150 lei

  Posibilitate plată online

Recomandăm plata online a comenzilor. Rapid, fără griji, fără contact

  Siguranță

Date tale sunt în siguranță prin folosirea protocolului HTTPS

Inca din negura timpurilor, omul a incercat sa inteleaga dinamica lumii inconjuratoare cu diferite grade de succes, iar observarea fenomenelor naturale l-a facut in mod inevitabil sa-si puna intrebari asupra propriei existente. Din acest moment, specia umana a inceput sa exploreze teritoriile intunecate ale constiintei si artele divinatorii au aparut tocmai pentru a satisface acea dorinta primordiala, tipic umana, de a gasi raspunsuri la intrebarile mereu nerezolvate.

Eforturile depuse pentru a sonda secretele naturii s-au manifestat deseori prin aspect bizare; este suficient sa ne amintim ca grecii si romanii antici obisnuiau sa interogheze viscerele animalelor salbatice, zborul pasarilor, ondulatiile produse de vant pe apa si formele norilor de pe cer pentru a deznoda itele destinului.

In timpul acestor neobosite cautari, omul si-a privit propriul corp si a realizat ca toata povestea sa, trecuta si viitoare, putea fi citita in maini. Aceasta descoperire a dus la nasterea chiromantiei, o practica de divinatie veche ca si lumea care implica ghicirea viitorului, in baza citirii semnelor din palme.

Potentialul de comunicare a mainii era cunoscut inca din Epoca de Piatra si acest lucru este demonstrat prin amprentele descoperite in pesterile de la Altamira, Santillana del Mar, din Spania. Este greu de stabilit locul si momentul exact in care chiromatia a aparut, dar sigur a avut un rol semnificativ pentru civilizatiile antice. In multe tari, conducatorii spirituali si militar erau recunoscuti prin liniile din palma, la acea vreme existand multi suverani care solicitau chiromanti alaturi de ei ca si consilieri.

Chiromantia a dobandit o importanta atat de mare deoarece prin citirea in palma, a fost mereu posibila intelegerea naturii umane sub toate aspectele ei multiple, motiv pentru care aceasta practica a reusit sa supravietuiasca persecutiilor eclesiastice pana la acordarea recunoasterii stiintifice, cu greu dobandita in secolul anterior.

Chiromantia a suferit evolutii semnificative in drumul sau, dar astazi este clar ca adevaratul sau scop nu este doar prezicerea viitorului, ci sa ne si ajute sa ne cunoastem pe noi, sa ne descoperim potentialul si limitele pentru a putea sa ne folosim in cel mai bun mod posibil de acel lucru spre care ne-am indreptat insusirile noastre naturale pentru o indeplinire totala care, in acest sens, este si va fi mereu fidel sie insasi.

Prestige
9786069265376

Fisa tehnica

Număr de pagini
64
An apariție
2016
Dimensiuni
16x23 cm
Interior
full-color

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)