card cadouOferă-i persoanei dragi un card cadou

Nu știi sigur ce i-ar place persoanei dragi, dar știi că-i plac cărțile de spiritualitate, sau cele de nutriție și sănătate, ceaiurile Yogi Tea, ciocolata, sau produsele bio, sau este pur și simplu fan Editura ATMAN?

Fii sigur(ă) că nu dai greș cu un card cadou. Este o alegere foarte bună pentru zile de naștere, Valentine, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, Moș Nicolae, Crăciun, etc, mai ales atunci când nu ești în acele momente lângă el/ea.

Cum se folosește?

  1. Alegi valoarea cardului cadou. Avem carduri cadou în valoare de 100, 150, 200 și 250 lei. 
  2. Alegi fie să trimitem noi automat pe email cardul cadou, fie îl poți tipări tu și îl poți da personal sau trimite într-un plic romantic.
  3. Poți alege ca noi să trimitem automat emailul la o anumită dată și poți să adaugi și un mesaj către persoana dragă.
  4. Alegi apoi o poză drăguță care să exprime sentimentele tale pentru el/ea (noi numim acest pas „Selectare template”)
  5. Confirmi toate datele și finalizezi comanda cu plata online
  6. Persoana care îl va primi, va putea folosi cardul tău cadou sub forma unui voucher pentru orice produs de pe site într-un interval de 6 luni. Poate chiar să-l folosească de mai multe ori dacă valoarea produselor pe care le cumpără este mai mică decât valoarea cardului cadou. Astfel, i se va genera un alt voucher cu diferența rămasă dintre valoarea produselor comandate și valoarea cardului cadou.

1 Selectați modul de primire editare

Cardul cadou va fi trimis pe email destinatarului imediat cum plata este confirmată. Puteți de asemenea să alegeți ca emailul să fie trimis la o altă dată selectând data mai jos.

2 Selectare template editare

3 Informații card cadou editare

Valoare card cadou 

(200 caractere rămase)