Comenzile primite în zilele lucrătoare până în ora 12 vor fi expediate în aceeași zi și cel mai probabil vor ajunge la dvs în ziua următoare (cu excepția zilelor de weekend sau sărbătorilor legale, sau din alte cauze ce țin de curier).

Pachetele sunt ambalate în cutii de carton, fiind astfel protejate de intemperii sau șocuri datorate manevrării defectuoase. 

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare separate dacă nu ne specificați precis altfel în comentariile comenzii dvs.

Pentru comenzile mai mari de 150 lei, transportul este gratuit, altfel acesta este 12 lei (livrare în easybox) sau 20 de lei (livrare prin curier), suma fixă.

Livrare în easybox

Livrăm produsele într-un easybox securizat, disponibil non-stop, fără stat la coadă. Tot ce trebuie să faceți este să-l alegeți pe cel mai apropiat de dvs.

Cum funcționează easybox?

  1. La plasarea comenzii, alegeți livrarea într-un easybox. Aveți la dispoziție o listă completă a locațiilor din care puteți alege pe cel din care vă este cel mai la îndemână să vă ridicați pachetul.
  2. Imediat ce comanda dvs ajunge în easybox, primiți pe telefon un SMS cu un cod pentru deblocarea sertarului.
  3. Puteți fie scana acel cod la easybox, fie introduce manual codul primit. Automatul va debloca imediat sertarul în care se regăsește pachetul dvs.

Pentru livrarea produselor dvs în easybox, am restrâns modalitatea de plata din ecranul de plasare a comenzii doar la plata online cu card bancar. Chiar dacă ați fi dorit să achitați ramburs, la easybox nu se acceptă plăți numerar, deci oricum ați fi folosit cardul dvs. Modalitatea de plată ramburs este disponibilă doar pentru livrarea prin curier standard.

Puteți urmări oricând statusul pachetului dvs la această adresă: https://sameday.ro/#awb=codulDvsAWB

Livrare prin curier

Curierul cu care lucrăm este Bookurier, astfel că în București, pachetele vor fi livrate de către acest curier, însă în țară, Bookurier-ul lucrează cu alte firme de curierat spre exemplu GLS, SameDay, Fan Courier, Urgent Cargus, etc. După expedierea pachetului, veți avea la dispoziție un AWB pentru urmărirea livrării la această adresă: https://www.bookurier.ro/colete/AWB/track0.php.