Comenzile primite în zilele lucrătoare până în ora 12 vor fi expediate în aceeași zi și cel mai probabil vor ajunge la dvs în ziua următoare (cu excepția zilelor de weekend sau sărbătorilor legale, sau din alte cauze ce țin de curier).

Pachetele sunt ambalate în cutii de carton, fiind astfel protejate de intemperii sau șocuri datorate manevrării defectuoase. 

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare separate dacă nu ne specificați precis altfel în comentariile comenzii dvs.

Pentru comenzile mai mari de 150 lei, transportul este gratuit, altfel acesta este 20 de lei, suma fixă.

Curierul cu care lucrăm este Bookurier, astfel că în București, pachetele vor fi livrate de către acest curier, însă în țară, Bookurier-ul lucrează cu alte firme de curierat spre exemplu GLS, SameDay, etc. După expedierea pachetului, veți avea la dispoziție un AWB pentru urmărirea livrării la această adresă: https://www.bookurier.ro/colete/AWB/track0.php.