adevarul despre covid

Una din cele mai controversate persoane ale momentului, dr. Mercola a fost plasat primul într-o listă a celor mai influente persoane care răspândesc informații false despre COVID-19 și despre vaccinuri. În infama listă mai găsim pe Robert F Kennedy, Charlene and Ty Bollinger, Christiane Northrup și alții.

Ce este până la urmă Fake News și ce rămane din libertatea noastră de expresie? În locul unei dezbateri serioase asupra problemelor ridicate, media aplică eticheta de Fake News și ridiculizează autorii și articolele în cauză.

Este bine să citim cu toții și să spunem și altora informațiile din ceea ce este poate cea mai importantă carte a dr. Mercola: ADEVĂRUL DESPRE COVID-19

Dr. Mercola a fost cenzurat pe YouTube, Facebook, Instagram și forțat și amenințat atât de autoritățile din Statele Unite cât și de către alte grupuri de interese să șteargă toate articolele despre sănătate și despre Marea Resetare, COVID-19, și alte subiecte controversate de pe site-ul său. 

dr. Joseph Mercola

joseph mercola

Dr. Mercola este un adevărat vizionar care promovează libertatea de gândire și de alegere în toate problemele legate de sănătate. Este un avocat al unui stil de viață sănătos și și-a oferit sprijinul milioanelor de oameni din întreaga lume, învățându-i să preia controlul asupra propriei lor stări de sănătate.

Specializat de peste trei decenii ca medic de familie, dr. Mercola a tratat mii de oameni la centrul său de terapii, unde s-a concentrat pe tratarea cauzei-rădăcină a bolilor și pe încurajarea pacienților de a considera produsele alimentare drept medicamente. În anul 1997, și-a construit pagina de web Mercola.com, care a devenit cel mai vizitat website pe probleme de sănătate naturală din lume și care l-a făcut să fie unul dintre cele mai influente personalități în problemele legate de starea de sănătate.

A scris mai multe bestselleruri (conform jurnalului New York Times) și a apărut la televiziuni precum CNN, Fox News, ABC News și în diferite emisiuni precum Today,  Washington Unplugged al CBS și la The Dr. Oz Show.

Vezi articole traduse ale dr. Joseph Mercola pe blog-ul Editurii ATMAN

Se afișează produsele 1-5 din 5