Abandonează-te experienței încântătoare Yogi Tea FOR THE SENSES

Noile creații Yogi Tea For the SENSES conțin esențe rare și ne răsfață simțurile cu arome senzuale. Un amestec atent realizat din ierburi și mirodenii dă viață unei experiențe speciale pe care nu ai cum să nu îți dorești să o trăiești. Toate ingredientele sunt 100% organice. Uleiurile esențiale folosite sunt autentice, pure și nediluate. Ele sunt „esențele plantelor” sub formă lichidă. Sunt produse și păstrate în diferite părți ale plantei, cum ar fi florile, frunzele, dar și în coajă, rădăcini sau rășină. Extracția lor se face prin presare. Pentru că sunt foarte concentrate, uleiurile esențiale sunt caracterizate de arome foarte speciale și rare.

Colecția Yogi Tea For the SENSES cuprinde 4 sortimente delicioase ce vă vor ajuta să vă relaxați și să călătoriți cu gândul în locuri pline de lumină și de pace.

Oferă-ți timp și bucură-te de o noapte liniștită.

Yogi Tea Good Night „Noapte bună” te invită la o călătorie în lumea viselor. Amestecul realizat din ulei esențial de lavandă, flori de mușețel și hamei este un companion armonios pentru orele de seară liniștite și pentru un sfârșit al zilei ce îndeamnă către meditație. Savurează un ceai ca o îmbrățișare de seară.

Oferă-ți timp și îmbrățișează lumea.

Yogi Tea Pure Happiness „Fericire pură” este un amestec îmbătător pentru simțuri care vă va oferi o experiență înălțătoare printre aromele răcoritoare ale uleiurilor esențiale de lemon grass și lămâie tangy. Pregătirea ceaiului ne va aduce zâmbetul pe buze când alături de aceste două arome vom descoperi și combinația de ceai verde Sencha și ghimbir. Savurează un ceai ca o zi de soare.

Oferă-ți timp timp și bucură-te de o regenerare a spiritului.

YOGI TEA Pure Freshness „Prospețime pură” vă inspiră simțurile cu uleiurile esențiale de mentă și spearmint. În acest amestec veți descoperi și ghimbir picant și lemon grass. Fiecare aromă este răcoritoare și plină de prospețime, iar simțul gustului vă va fi invadat de furnicături plăcute. Savurează un ceai plăcut ca o briză de mare.

Oferă-ți timp și lasă-ți mintea să se liniștească.

YOGI TEA Peaceful Moment „Momentul de pace” vă va încânta simțurile cu uleiul esențial de lavandă. În combinație cu lămâie proaspătă și rooibos delicat, vă va oferi o experiență minunată, plină de pace și armonie. Savurează un ceai ca o călătorie în Provence.


Călătorim împreună pe calea misterioasă a cunoașterii, cărțile ne-au fost mereu alături, prieteni de nădejde, plini de înțelepciune și abnegație.
Dragostea de cărți crește în timp și e mereu susținută de conștientizarea că în absența cunoașterii nu ne-am putea iubi nici pe noi înșine, nici pe ceilalți.
Sărbătoresc întâlnirea cu fiecare nouă carte, sperând că îmi va aduce o înțelegere tainică a vieții, a sufletului, a divinității.