Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coș de cumpărături

0 produse - 0 Lei

Despre noua carte Meditația Transcendentală

Jack Forem

jack foremMeditația Transcendentală și învățăturile esențiale și tehnologiile/tehnicile pentru dezvoltarea conștiinței oferite lumii de Maharishi Mahesh Yogi oferă o cale directă pentru oricine, în orice moment sau loc, pentru a ne spori fericirea, creativitatea, dinamismul, pentru a obține o sănătate bună și un profund sentiment de pace interioară, indiferent de circumstanțele vieții. Acestea oferă nu numai niveluri profunde de împlinire individuală, ci aduc, de asemenea, căldură și iubire în relații, promovează armonia și vindecarea în mediul social și în cel natural și contribuie la crearea unei lumi pașnice.

Acesta este mesajul pe care Maharishi l-a prezentat atunci când l-am auzit prima dată vorbind în noiembrie 1966. A rezonat profund cu mine: l-am crezut și am crezut în el fiind o viziune asupra posibilităților demne de a fi realizate. Întreaga sa ființă radia un ceva indefinibil, o autenticitate și autoritate blândă care a inspirat încredere în adevărul cuvintelor sale.
Prima versiune a acestei cărți a fost publicată opt ani mai târziu, după ce am învățat Meditația Transcendentală (MT), m-am pregătit în India să o predau și am făcut cercetări ample cu privire la rezultatele și beneficiile sale. A fost prima mea carte și am fost recunoscător și fericit că sa bucurat de un succes substanțial în Statele Unite și în diversele ediții apărute în întreaga lume.

Acum, aproape o viață mai târziu, bazându-mă pe mai mult de 40 de ani de experiență personală cu învățăturile și conversațiile lui Maharishi și interviurile cu sute de oameni, am revizuit-o și actualizat-o, luând în considerare, printre altele, cantitatea considerabilă de cercetare științifică care continuă să verifice adevărul profund, frumusețea logică și eficacitatea universală a învățăturilor lui Maharishi.

 

 

 

Meditatia transcendentalaN.ed: Mai multe detalii găsiți aici:
http://www.editura-atman.ro/index.php/books/meditatia-transcendentala-esenta-invataturilor-lui-maharishi-mahesh-yogi

 

Despre această nouă ediție

Cititorii ediției originale s-ar putea întreba dacă există ceva de valoare pentru ei în această nouă ediție. Cu riscul de a mă auto-promova - un principiu pe care e posibil să fiu ultimul american în viață care îl consideră respingător - trebuie să spun că această versiune revizuită este în esență, o carte nouă. În procesul de revizuire a cercetărilor științifice publicate de la apariția primei ediții, intervievarea oamenilor despre beneficiile de care s-au bucurat în practica MT și încercarea de a selecta doar cele mai importante din multele programe din întreaga lume care folosesc această practică, am realizat că o mare parte a materialului precedent ar trebui să cedeze locul celui nou. Iată principalele modalități prin care această carte a evoluat:

 

Noi cunoștințe. Când ediția originală a fost publicată, tehnica Meditației Transcendentale a cuprins întreaga învățătură a lui Maharishi. De atunci, el a lansat noi programe și inițiative de promovare a sănătății, pentru dezvoltarea personală, viață durabilă, crearea de pace la nivel mondial și multe altele, pe care le voi descrie și explica în continuare.

comments powered by Disqus
- 13%
Meditația Transcendentală
Meditația Transcendentală
Textul revizuit, actualizat și îmbogățit al cărții din anii 70
(această carte nu este momentan disponibilă)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.