Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coș de cumpărături

0 produse - 0 Lei

Femeia este primăvara lumii!

Editura ATMAN

 

Nesfârșita putere feminină susține într-un mod misterios întregul univers. Marea Femeie este fundamentul tainic al acestei lumi și al tuturor lumilor, iar în universul fiecăreia dintre noi există în stare latentă tot ceea ce există însuflețit, atât în această lume, cât și în celelalte lumi tainice care există dincolo de ea. Cel care o adoră, este capabil să o descopere în toată splendoarea ei.

Nu există și nu va exista niciodată vreun loc sfânt care ar putea fi comparat cu universul lăuntric al femeii care iubește și trăiește o stare de fericire debordantă.

Ruga extatică a femeii perfect împlinite care își manifestă recunoștința față de întreaga creație este fără de asemănare.

Nu există pe lumea aceasta bogăție care să se asemene cu nenumăratele comori ce înfrumusețează tainic universul lăutric al femeii și care transpar pe chipul ei în momentul în care râde din toată inima.

Nu există și nu va exista vreodată plăcere mai mare, fericire mai copleșitoare decât aceea pe care o putem descoperi în îmbrățișarea plină de iubire a femeii iubite!

Acela care o iubește și o adoră, va descoperi cu ajutorul ei prezența misterioasă a lui Dumnezeu în întreaga manifestare, căci femeia este fără încetare unită cu Dumnezeu chiar și când nu este conștientă de aceasta.

 

comments powered by Disqus
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.