O credință populară, dar incorectă, este că uleiurile vegetale polinesaturate (cum ar fi uleiul de porumb, de soia și uleiul de șofrănel) sunt extrem de importante pentru menținerea unei stări de sănătate optime și că ar trebui consumate în detrimentul grăsimilor saturate, în special a celor care provin de la animale, cum ar fi untul, untura și seul. Cartea Supercombustibil va rezolva această confuzie.

Evoluția omului care ne arată că trupul este făcut să funcționeze având la dispoziție mult mai puține resurse de grăsimi omega-6 și mult mai multe grăsimi omega-3 decât consumă în zilele noastre majoritatea oamenilor, și cum acest dezechilibru în dieta modernă este cauza principală a numeroaselor boli cronice care afectează milioane de oameni.

Aflați mai multe despre cele mai bune grăsimi ce vă pot ajuta să mențineți o stare de sănătate optimă a inimii și a creierului, precum și felul în care acestea vă pot facilita pierderea în greutate. Învățați cum să restabiliți nivelurile optime ale acestora printr-o alegere înțeleaptă a anumitor alimente și suplimente alimentare.


Călătorim împreună pe calea misterioasă a cunoașterii, cărțile ne-au fost mereu alături, prieteni de nădejde, plini de înțelepciune și abnegație.
Dragostea de cărți crește în timp și e mereu susținută de conștientizarea că în absența cunoașterii nu ne-am putea iubi nici pe noi înșine, nici pe ceilalți.
Sărbătoresc întâlnirea cu fiecare nouă carte, sperând că îmi va aduce o înțelegere tainică a vieții, a sufletului, a divinității.