Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară

 Dezvoltare personală

Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară

Meditaţia pe înţelesul tuturor

Colecția: Dezvoltare personală

ISBN: 978-606-8420-66-0
Format: 13 x 20 x 1,4
Pagini: 224
25.0 Lei
  • Descriere
  • Despre Autor

Descriere

În cartea Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară, Russell Simmons, originalul mogul al hip hop-ului, prezintă conexiunea intimă dintre starea de pace interioară şi succesul exterior. În timpul celor 15 ani în care a meditat, Simmons s-a antrenat alături de maeştri yoghini şi a colaborat sau a observat inclusiv alţi oameni de succes care practică meditaţia, printre care Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Russell Brand şi Forest Whitaker. Russell ne descrie felul în care a contribuit meditaţia la succesul acestor inovatori şi al altor lideri din domeniul afacerilor, artei şi divertismentului, dar şi cercetările de ultimă oră care au explorat beneficiile meditaţiei asupra minţii şi corpului. În plus, el povesteşte cât de mult l-a ajutat faptul că a învăţat să stea liniştit în propria sa carieră. În cartea Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară, Simmons ne prezintă cea mai simplă cale către liniştea interioară, pe care orice om o poate practica, chiar dacă nu o consideră potrivită pentru el. Meditaţia este un instrument care te poate ajuta:
 

·         Să descoperi mai multă claritate şi focalizare în munca ta de zi cu zi, amplificându-ţi astfel productivitatea.

·         Să îţi descătuşezi creativitatea prin ascultarea vocii inspiraţiei în defavoarea distragerilor vieţii.

·         Să îţi modifici efectiv structura creierului, astfel încât să te simţi mai puţin stresat şi mai plin de energie.

·         Să îţi creezi relaţii mai bune prin contemplarea calităţilor pozitive ale oamenilor, nu a slăbiciunilor lor.

·         Să ieşi din cercul vicios al ciclurilor disfuncţionale şi toxice.

·         Să cultivi o stare de pace interioară care să contribuie la pacea globală, colectivă.

·         Să îţi reduci presiunea arterială şi stresul, şi să faci alegeri alimentare mai sănătoase.

Cartea Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară este un ghid pentru începătorii care doresc să înveţe să se folosească de instrumentele mentale cu care s-au născut, dar pe care au uitat cum să le utilizeze, atingându-şi astfel potenţialul suprem. Meditaţia ne poate învăţa să savurăm momentele de linişte şi de claritate pe care le putem experimenta zilnic, să evităm distragerile şi să ne racordăm la întreaga putere care există în interiorul nostru.

„Aşa cum a adus fenomenul hip hop-ului în ochii opiniei publice şi a contribuit la modelarea identităţii culturale a generaţiei sale, Russell Simmons a simţit acum dorinţa profundă de a-şi aduce o nouă contribuţie… Această aspiraţie de a împărtăşi principiile care l-au inspirat are drept sursă dorinţa sa sinceră de a dărui ceva înapoi societăţii care i-a oferit atât de multe binecuvântări.”

• SMART CEO

„Russell ne-a recomandat mereu să spunem ce gândim în cântecele noastre. El ne-a încurajat să rămânem de partea dreptăţii şi să descriem în muzica noastră ceea ce există în inimile noastre.”

• NAS

„Russell prezintă în această carte, cu o simplitate elegantă, paşii pragmatici care ne pot ajuta să ducem o viaţă creativă, satisfăcătoare şi trăită în bucurie. El ne ajută într-o manieră ingenioasă să ne aducem aminte de adevărul nostru interior. Iar acesta este principalul scop al vieţii.”

• DEEPAK CHOPRA, autorul cărţilor Cele şapte legi 
spirituale ale succesului şi Al treilea Iisus

„La fel ca şi filozofia yoghină, hip hopul are în centrul lui puterea vibraţiei sau a cuvântului… Simmons reprezintă cea mai influentă voce care face această conexiune pentru generaţia actuală.”

• THE WASHINGTON POST

 „[Russell] ne predă o lecţie foarte simplă: prin canalizarea puterii care există în tine, tu poţi nu numai să obţii lucrurile pe care ţi le doreşti de la viaţă, dar şi să te bucuri de ele, ceea ce este chiar mai important.”

• THER JACKSONVILLE FREE PRESS

„[Simmons] prezintă în această carte o perspectivă asupra efortului său personal de a atinge starea de pace şi le arată celor care doresc să depună acelaşi efort o cale prin care pot avea acces la aceeaşi abundenţă.”

• PUBLISHERS WEEKLY

 

 

Russell Simmons

Marele antreprenor şi vizionar Russell Simmons a influenţat practic toate aspectele mediului de afaceri şi mass-mediei. Astfel, el a influenţat domeniul muzicii prin înfiinţarea studioului de înregistrări Def Jam Recordings, care s-a bucurat de un succes enorm. A influenţat domeniul modei prin crearea liniilor de haine Phat Farm, Baby Phat, Run Athletics şi Def Jam University

A influenţat domeniul televiziunii prin emisiunile HBO Def Commedy Jam şi Russell Simmons presents Def Poetry

A influenţat domeniul teatrului de pe Broadway prin producţia Russell Simmons Def Poetry Jam, care a câştigat Premiul Tony. 

A influenţat domeniul digital prin All Def Digital, All Def Music şi Narrative

A avut numeroase alte companii în domeniul serviciilor financiare, al comunicaţiilor mobile şi al filantropiei. 

Deşi new-yorkez de origine, locuieşte la ora actuală la Los Angeles, unde îşi creşte cele două fete.

Recomandari


Kūkulu Kumuhana
Kūkulu Kumuhana

Ulrich Dupree, Andrea Bruchacova

32.0 25.6 lei
Supercombustibil
Supercombustibil

Dr. Joseph Mercola, dr. James DiNicolantonio

32.0 28.0 lei
Dieta ketogenică
Dieta ketogenică

Dr. Joseph Mercola

40.0 32.0 lei
KETOFAST New
KETOFAST

Dr. Joseph Mercola

30.0 lei

Articole de interes


SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare ...

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • DAVID MICHIE

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK