Chat with us, powered by LiveChat
Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coș de cumpărături

0 produse - 0 Lei

Calea purtătorului de lumină

35.0 Lei

Adaugă în coş

Adăugare la favorite

ADEVĂR DIVIN

Doreen Virtue

An apariție: 2009

Cod: 978973885926

Format: (l x L): 13 x 20

Pagini: 366

Categorii:  Vindecare spirituală

Calea purtătorului de lumină

Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaşte şi de a vindeca

Colecția: Vindecare spirituală

Descriere

Ai capacitatea înnăscută de a cunoaşte şi de a vindeca! 

Simţi chemarea de a-i vindeca pe alţi oameni? 


  • Doreşti să rezolvi problemele sociale şi de mediu ale lumii în care trăim? 

  • Crezi că metodele spirituale pot vindeca orice situaţie? 

  • Simţi imboldul de a scrie, de a preda sau de a-i consilia pe alţii? 

  • Simţi că te afli aici pentru un scop superior, chiar dacă nu ştii foarte sigur care este acesta şi cum ţi-l poţi îndeplini?        Dacă ai răspuns prin „da” la toate aceste întrebări, înseamnă că eşti un purtător al luminii.

        Nu i-a fost deloc uşor lui Doreen Virtue să îşi recunoască menirea interioară şi să devină un purtător al luminii. În lucrarea Calea purtătorului de lumină, ea îşi spune propria istorie, descriind felul în care şi-a trezit puterile vindecătoare şi clarvăzătoare. Cuvintele ei reprezintă o inspiraţie pentru mii de oameni care parcurg aceeaşi cale, încercând să îşi reamintească misiunea divină pe care şi-au asumat-o şi să îşi descopere darurile spirituale naturale cu care s-au născut. 

        Această carte te va ajuta să îţi trezeşti aceste daruri naturale, cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel energetic sau spiritual şi de a citi trecutul, prezentul şi viitorul. Doreen Virtue te va învăţa cum să ţii o şedinţă de vindecare, cum să îţi amplifici receptivitatea psihică, cum să invoci îngerii, care se află întotdeauna alături de tine şi cum să îţi deschizi cel de-al treilea ochi. 
 

C U V Â N T Î N A I N T E
de Louise L. Hay


        În infinitatea Vieţii care ne cuprinde pe toţi, tot ce există este perfect, desăvârşit şi complet. Acesta este adevărul fiinţei noastre. Atunci când ne naştem, noi cunoaştem acest adevăr. Din păcate, după ce cresc, foarte mulţi dintre oameni îl uită. Unii sunt crescuţi de părinţi care s-au obişnuit să privească viaţa prin ochii fricii. Generaţii la rând au cultivat această teamă. Părinţii, bunicii şi străbunicii noştri au uitat de acest adevăr. Atunci când eşti crescut de oameni speriaţi, este foarte uşor să pierzi din vedere esenţa fiinţei tale. Personal, cred cu toată convingerea că noi suntem Expresii Divine şi Sublime ale Vieţii şi că dispunem de puteri uluitoare. Orice om dispune de talente şi capacităţi pe care nici măcar nu şi le bănuieşte. 
        Capacitatea de a vindeca există în fiecare dintre noi. Este o calitate normală şi naturală, pe care o avem cu toţii. Unii oameni vorbesc de „vindecarea prin punerea mâinilor” ca de ceva ciudat şi neobişnuit. Şi totuşi, atunci când îl doare ceva, orice om îşi pune în mod natural mâinile pe locul dureros pentru a se simţi mai bine. Toată lumea procedează în acest fel, tocmai pentru că gestul este natural şi normal. La fel ar trebui considerate şi celelalte modalităţi de vindecare. Dacă simţi o „chemare” să practici o muncă de vindecare, sau chiar lecturi energetice, află că dispui de toate calităţile necesare pentru a reuşi. Doresc să-i încurajez pe toţi cei care consideră că ar putea avea însuşiri de vindecători / medium să îşi urmeze visele şi să înveţe cât mai multe lucruri despre metodele de vindecare. 
        Gândurile noastre sunt atât de puternice încât ne creează chiar circumstanţele vieţii în care trăim. Ceea ce gândim despre noi înşine, despre ceilalţi şi despre viaţă contribuie decisiv la felul în care trăim. Există o lege spirituală care spune că tot ceea ce emani în exterior se întoarce asupra ta. De aceea, dacă doreşti să trăieşti în armonie şi bunăstare, trebuie să cultivi constant în atmosfera ta mentală gânduri armonioase şi pline de iubire. Nimeni nu poate ajuta această planetă dacă îi critică şi îi condamnă în permanenţă pe ceilalţi oameni, celelalte locuri şi celelalte evenimente. Dacă doreşti să devii un vindecător, trebuie să îţi concentrezi energia mentală asupra laturilor pozitive ale realităţii, indiferent de natura circumstanţelor exterioare. 
        Ori de câte ori aud de un membru al unei organizaţii criminale, de un politician corupt, de un baron al drogurilor, de un dictator sau de orice alt om care contribuie la amplificarea durerii în această lume, îl binecuvântez şi îi transmit Iubirea Divină, fiind perfect conştientă că în adâncurile fiinţei lui rezidă binele suprem, la fel ca în noi toţi. Orice om are capacitatea de a-şi revela într-o singură clipă acest aspect al fiinţei sale. Dacă aud de o criză sau de un dezastru, îmi trimit imediat iubirea şi energia vindecătoare asupra acestui loc. Vizualizez zilnic că trăiesc într-o lume armonioasă şi vindecată, în care toată lumea are ce mânca şi dispune de un adăpost şi de haine. Îmi imaginez că toţi oamenii desfăşoară o activitate creatoare şi că obţin suficiente venituri pentru a trăi decent, şi că toate familiile şi naţiunile trăiesc în pace şi armonie. Pe scurt, îmi folosesc mintea pentru a trimite cât mai multă energie pozitivă în atmosfera acestei planete. Procedând în acelaşi fel, cu toţii putem contribui la vindecarea acestei lumi prin conştiinţa noastră colectivă. 
        Dacă ţi se pare că eşti prea neînsemnat pentru a face o muncă de vindecare, aminteşte-ţi că sursa puterii noastre de vindecare este întotdeauna sinele superior şi Dumnezeu. Încrederea în sine nu are nimic de-a face cu vindecarea. Cu toţii ne bazăm pe o putere superioară, sperând să ne ajute. Ori de câte ori intrăm în comuniune cu această putere superioară, în jurul nostru încep să se producă miracole. Doreen Virtue a scris o carte plină de iubire, intitulată Calea purtătorului de lumină, capabilă să îi inspire şi să le transmită putere tuturor celor care s-au angajat pe calea vindecării.

- Louise L. Ha

 

Doreen Virtue

Doreen Virtue

A scris zeci de cărţi, publicate în milioane de exemplare în toată lumea, iar cea mai apreciată carte a sa este Vindecarea cu Îngeri.

Doreen Virtue este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite, deţinătoare a diplomelor de Ph.D., M.A. şi B.A. în psihologia de consiliere. Fost director al unui program de recuperare pentru adolescenţii dependenţi de droguri şi alcool, Doreen lucrează acum cu Terapia prin Îngeri, în activităţile de scriitor şi profesor. Doreen este autoarea cărţii Copiii Indigo: Cum să-i hrănim şi să-i îngrijim , iar printre celelalte titluri ale numeroaselor ei cărţi se numără Mesaje de la Îngerii Tăi (volum şi cărţi cu oracole), Vindecarea cu Îngeri (volum şi cărţi cu oracole), Terapia cu Îngeri şi Calea purtătorului de lumină

Din 1989 ţine în întreaga lume prelegeri, seminarii despre spiritualitate şi sănătate mentală şi conferinţe. Pentru informaţii despre seminariile şi produsele lui Doreen, sunteţi rugaţi să vizitaţi: www.AngelTherapy.com.

Fiică a unui vindecator Christian Science, Prof. Dr. Doreen Virtue este a patra generaţie de metafizicieni, iar în practica ei de consiliere, ca şi în scrierile sale, îmbină fenomenele parapsihologice, vindecarea angelică, psihologia şi principiile spirituale ale Cursului în Miracole (A Course in Miracles). Peste cei douăzeci de ani de experienţă clinică includ şi faptul că a fondat şi a condus un spital psihiatric pentru femei, a condus un program psihiatric pentru adolescenţi şi a practicat psihoterapia într-un cabinet particular. 

În plus, Prof. Dr. Doreen Virtue este membră a Institutului American de Hipnoterapie, unde predă dezvoltarea calităţilor parapsihologice şi de medium. 

Recomandări

Arhangheli şi maeştri înălţaţi
Doreen Virtue
Arhangheli şi maeştri înălţaţi
Ghid pentru lucrarea şi vindecarea cu ajutorul divinităţilor şi zeităţilor
29.0 lei
Adaugă în coş
Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști
Doreen Virtue
Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști
Îngerii sunt o punte de legătură între cer şi pământ.
20.0 lei
Adaugă în coş
Arhangheli 101
Doreen Virtue
Arhangheli 101
Cum poţi lua legătura cu arhanghelii Mihail, Rafael, Gabriel, Uriel şi alţii, pentru a te bucura de vindecare, protecţie şi călăuzire divină
35.0 lei
Adaugă în coş
Îngeri 101
Doreen Virtue
Îngeri 101
Introducere în stabilirea legăturii, lucrarea şi vindecarea cu îngeri
24.0 lei
Adaugă în coş
Mirodenii vindecătoare
Bharat B. Aggarwal, dr., Debora Yost
Mirodenii vindecătoare
Cum poţi folosi 50 de mirodenii obişnuite sau exotice pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate şi pentru a vindeca bolile
45.0 lei
Adaugă în coş
Supă de pui pentru suflet îndoliat
Jack Canfield, Mark Victor Hansen
Supă de pui pentru suflet îndoliat
Poveşti despre viaţă, moarte şi cum să treci peste pierderea unei persoane dragi
28.0 lei
Adaugă în coş

Articole de interes

DIETA KETOGENICĂ 10 motive pentru care este posibil să obținem valori mari ale nivelului de glucoză în sânge

Marcus Gergely

Poate să fie destul de alarmant să ne măsurăm nivelul de glucoză din sânge și să vedem câteva valori neașteptat de mari. Iată câțiva factori declanșatori obișnuiți car...

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN lansează cea mai recentă carte din colecția Vanamali

Editura ATMAN

Timpul a fost măsura cu care majoritatea scrierilor s-au confruntat și astfel multedintre ele s-au pierdut în uitare. Bhagavad Gita a fost unadintre scripturile sacre care au trecut testul t...

Citeşte mai mult...
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.