Cele șapte planuri ale existenței

 Vindecare spirituală

Cele șapte planuri ale existenței

Filozoa care stă la baza tehnicii de Terapie Teta

Colecția: Vindecare spirituală

ISBN: 978-606-756-028-2
39.0 Lei
  • Descriere
  • Despre Autor

Pentru cei care au început deja să experimenteze magia terapiei energetice Theta Healing, cartea de faţă prezintă filozofia care stă la baza metodei: cele şapte planuri ale existenţei.

 

Concepută în anul 1995 de Vianna Stibal, Terapia Teta foloseşte undele cerebrale teta, despre care până atunci se credea că nu pot fi accesate decât în timpul somnului profund sau prin meditaţiile de tip yoghin. Terapeutul se conectează astfel cu energia lui Tot-Ceea-Ce-Există – energia creatoare care operează pretutindeni – şi asistă la vindecări şi la schimbarea convingerilor limitatoare. Pentru cei care au început deja să experimenteze magia acestei terapii energetice, cartea de faţă prezintă filozofia care stă la baza metodei: cele şapte planuri ale existenţei.

Vianna prezintă un cadru conceptual nou pentru înţelegerea manierei în care funcţionează creaţia pe nivelul fizic şi pe cele spirituale, inclusiv în care suntem conectaţi cu aceasta pe toate nivelele fiinţei noastre. Conducându-ne până la începutul vieţii înseşi, ea ne învaţă cum să percepem aceste forţe cosmice în toată măreţia lor şi cum să ne folosim de energiile lor corespondente în scopul vindecării şi al dezvoltării spirituale. Este prima dată în istoria umanităţii când toate planurile existenţei au fost deschise simultan, astfel încât să poată fi înţelese şi utilizate – aşa cum nu au mai fost vreodată.

Aprofundează-ţi înţelegerea Terapiei Teta învăţând mai multe despre sistemele de convingeri, puterile şi proprietăţile vindecătoare extraordinare ale:
· Planului Creatorului a Tot-Ceea-Ce-Există – energia care curge prin toate lucrurile şi care creează viaţa
· Planul Legilor care creează urzeala universului
· Planul fiinţelor divine şi semi-divine
· Planul împărăţiei spiritelor din lumea de dincolo
· Planul lumii fizice în care trăim
· Planul vitaminelor, plantelor, copacilor şi fiinţelor elementale
· Planul mineralelor, cristalelor, solului şi rocilor – elementele primare ale pământului

Vianna Stibal este artistă, autoare, profesoară şi medium intuitiv. Deşi sediul ei este în Montana, SUA, ea este ferm hotărâtă să îşi răspândească noua paradigmă terapeutică în întreaga lume, scop în care a antrenat instructori şi practicanţi care operează la ora actuală în peste 152 de ţări. De asemenea, Vianna organizează seminarii în întreaga lume, predându-le Terapia Teta cursanţilor de toate rasele, credinţele şi religiile.

Vianna Stibal

Vianna Stibal este artistă, autoare, profesoară şi medium intuitiv. Deşi sediul ei este în Idaho Falls, SUA, ea este ferm hotărâtă să îşi răspândească noua paradigmă terapeutică în întreaga lume, scop în care a antrenat instructori şi practicanţi care operează la ora actuală în peste 25 de ţări. 

Recomandari


Theta Healing
Theta Healing

Vianna Stibal

40.0 lei
Vindecarea traumelor din trecut
Vindecarea traumelor din trecut

Francine Shapiro PhD

39.0 lei
Puterea autovindecării
Puterea autovindecării

Fabrizio Mancini

30.0 lei
Supercombustibil
Supercombustibil

Dr. Joseph Mercola, dr. James DiNicolantonio

32.0 28.0 lei
KETOFAST New
KETOFAST

Dr. Joseph Mercola

30.0 lei

Articole de interes


SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare ...

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • DAVID MICHIE

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK