Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coş de cumpărături

0 cărţi - 0 Lei

Meditația Transcendentală

Adaugă în coş

Adăugare la favorite

Jack Forem

An apariţie: 2014

ISBN: 978-606-93429-7-8

Format: 13x20, plastifiată mată, clape interioare, semn de carte, infoliata

Pagini: 320

Traducător:
Claudia Mitrofan

e-Book disponibil aici

Meditația Transcendentală

esența învățăturilor lui Maharishi Mahesh Yogi

Această carte nu este încă apărută.
Pentru a primi o notificare pe email când această carte devine disponibilă, scrieți mai jos adresa de email pe care doriți să primiți înștiințarea

Înregistrare email
Abonări: 0

 

Opinii despre carte

În permanenta transmitere a înțelepciunii practice a Indiei către Occident, nimic nu a avut un impact mai mare decât Maharishi Mahesh Yogi și a sa Meditație Transcendentală. Această antrenantă și cuprinzătoare ediție revizuită a cărții originale a lui Jack Forem apare într-un moment cum nu se poate mai potrivit, deoarece cunoștințele pe care le conține sunt vitale în epoca noastră atât de stresată și suprasolicitată.

Philip Goldberg,
autor al cărții: Veda Americană: De la Emerson și Beatles la Yoga și Meditație;
cum a transformat spiritualitatea indiană occidentul

 

Revoluționara carte a lui Jack Forem - Meditația Transcedentală, a inspirat mii de oameni, inclusiv pe mine, să învețe meditația și să investigheze fundamentul științific din spatele eficacității acesteia. În această nouă ediție, el prezintă într-o manieră strălucită esența celor mai recente progrese în acest domeniu și sute de lucrări științifice publicate în renumite reviste academice si jurnale medicale. Așa cum a spus chiar Maharishi însuși despre ediția originală, această carte «oferă o prezentare clară, cuprinzătoare și atentă a esenței învățăturii noastre» și sunt convins că aceasta este cu siguranță adevărat și în ce privește această nouă ediție. Recomand cu multă căldură tuturor să citească această carte și să profite din plin de programele pe care le descrie. Este o resursă de neprețuit pentru toți cei care doresc un viitor luminos atât pentru ei înșiși cât și pentru lumea noastră.

John Hagelin, profesor și fizician cuantic
Președinte al Uniunii Globale a Oamenilor de Știință pentru Pace,
Prezentat în filmele What the Bleep Do We Know!? și Secretul

 

Un studiu cuprinzător, ușor de citit asupra învățăturilor unui mare maestru modern. Cartea lui Jack Forem nu este doar despre tehnica MT și volumul său masiv de cercetare științifică, dar dezvăluie abordări practice și inspirate asupra domeniilor educației, sănătății, relațiilor personale, psihologiei, religiei și afacerilor, precum și o nouă și puternică strategie pentru atingerea păcii în lume. Este o lucrare cu adevărat informativă și inspiratoare!

James S. Brooks - medic, autor
autor al cărții: Secretele Ayurvedice ale Longevității & Sănătății Totale,
Director al Centrelor de Sănătate Mentală din Chariton și Fairfield, Iowa

 

În calitatea mea de rabin și practicant de mult timp al programului MT, apreciez în mod special noul capitol despre Religie și Spiritualitate din cartea lui Jack Forem. Jack citează învățătura lui Maharishi Mahesh Yogi care spune că religiile au «un numitor comun: acela că lumina lui Dumnezeu este aprinsă în fiecare inimă» Aceasta este ceea ce a adus MT în viața mea. N-aș fi dorit niciodată să devin și nici nu mi-ar fi fost cu putință să reușesc să fiu un rabin, fără conștiința spirituală pe care practica MT a trezit-o în mine.

Alan Green - rabin senior
Sinagoga Shaarey Zedek, Winnipeg, Canada

 

Multe cărți au fost scrise despre tehnica Meditaţiei Transcendentale și gama de beneficii de care se bucură cei care o practică. Cartea lui Jack Forem iese în evidență nu numai pentru că este eminamente lizibilă și antrenantă, ci pentru că este cu adevărat o introducere clară și cuprinzătoare în practica MT, principiile din spatele ei și cercetările întreprinse demonstrându-i eficacitatea. Este o bucurie să o citești și este o adevărată gură de aer proaspăt.
În plus, în afară de delimitarea valorii MT pentru orice persoană, Forem explică prin argumentele cercetărilor de ultimă oră, care schimbă paradigma, cum grupuri de oameni care practică MT împreună au redus semnificativ nivelul de tensiune și ostilitate din mediul înconjurător. El susține cu convingere că, în MT, avem de fapt o tehnică ce aduce beneficii individuale și, în același timp, generează armonie și reduce stresul în societate, privită ca un întreg.
Aceasta este o carte de citit și de păstrat în inimă.

dr. Gary P. Kaplan - medic
Profesor asociat de Neurologie la
Școala de Medicină din cadrul Universității Hofstra

 

Noua carte a lui Jack Forem despre MT oferă o adevărată bogăție de cercetare, cu exemple din lumea reală a modului în care MT poate spori succesul și eficiența personală și corporativă. Această carte oferă numeroase exemple despre modul în care această tehnică simplă a avut un efect extraordinar asupra oamenilor din toate categoriile de viață. Știu că mi-a ajutat atât familia și compania cât și clienții.

Nancy Slomowitz - ceo, autor
Președinte & CEO al Executive Management Associates, Inc.,
autor al cărții: Nebunia Zonei de Lucru! Cum să supraviețuim și să trecem peste disfuncționalitățile de la locul de muncă

 

 

Jack Forem

Jack Forem

Jack Forem este una dintre primele persoane instruite de Maharishi Mahesh Yogi pentru a preda Meditația Transcedentală.

După studiile sale din India în 1970, Forem a devenit rapid un lider al mișcării MT la nivel mondial. El a fost director al Centrului din New York al Societății Internaționale de Meditație, a lucrat în echipa internațională a lui Maharishi și a asistat la formarea de noi profesori de MT prin intermediul diferitelor cursuri de formare susținute în Elveția, Belgia și Franța.

În calitate de profesor, Forem a fost implicat în dezvoltarea potențialului uman timp de patru decenii, susținând cursuri și seminarii despre conștiință, creativitate și dezvoltare spirituală în SUA și în străinătate. A instruit mii de persoane în tehnica meditației în școli, universități și diverse corporații.

Ca scriitor, el este autorul, co-autorul sau a scris sub pseudonim aproape o duzină de cărți despre leadership, vindecare naturală și relația dintre știință și spiritualitate. Meditația Transcendentală a fost prima carte a lui Jack Forem.

Recomandări

- 20%
Tantra - suprema înțelegere
Osho
Tantra - suprema înțelegere
Conversaţii despre calea tantrică din Cântecul Mahamudrei
35.0 28.0 lei
Adaugă în coş
- 20%
Eliberarea de jocurile minții
Marius Mihai Lungu
Eliberarea de jocurile minții
O experiență fascinantă, trăită și povestită de un autor român
24.1 19.3 lei
Adaugă în coş
- 20%
Revoluția atenției
B. Alan Wallace
Revoluția atenției
Dezvăluirea puterii extraordinare a minții ferm focalizate
30.0 24.0 lei
Adaugă în coş
- 24%
Viaţa completă a lui Krishna
Mataji Devi Vanamali
Viaţa completă a lui Krishna
Prima carte ce acoperă întreaga viață a marelui avatar Krishna
43.4 33.0 lei
Adaugă în coş
- 40%
Pachet promoțional: DAVID MICHIE
David Michie
Pachet promoțional: DAVID MICHIE
pachet promoțional format din patru cărți
96.0 57.6 lei
Adaugă în coş
- 20%
Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă
Ruediger Schache
Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă
Relația de iubire privita ca o cale către eliberarea interioară
34.7 27.7 lei
Adaugă în coş

Articole de interes

Celebritățile și Meditația Transcendentală

Editura ATMAN

Celebrități care practică sau au practicat Meditația Transcendentală. În această săptamână - Jim Carrey, Deepak Chopra și Sheryl Crow. Reveniți saptamana viitoare pentru si mai...

Citeşte mai mult...

Cine mai mediteaza oare in vremurile noastre

Huffington Post

Programul Meditației Transcendentale, atribuie succesul acestei tehnici unei serii de studii recente care sugerează că MT poate reduce presiunea sagvină și stresul, precum și relativei scăder...

Citeşte mai mult...
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.