Minienciclopedia cristalelor regenerante, vindecătoare pentru yoni

 Relații de cuplu & sexualitate

Minienciclopedia cristalelor regenerante, vindecătoare pentru yoni

Terapie feminină cu ajutorul ouălor din pietre semiprețioase

An apariție: 2019
ISBN: 978069379318

Acest produs este momentan indisponibil.
Pentru a primi o notificare pe email când redevine disponibil, scrieți mai jos adresa de email pe care doriți să primiți înștiințarea

Fii prima persoană care este interesată de apariția acestui titlu!

  • Descriere
  • Despre Autor

Yoni este un cuvânt utilizat în tradiția tantrică, a cărui seminificație în limba sanscrită este matrice, sursă, origine, organ genital feminin.

Yoni nu are echivalentul cuvântului vagin asa cum este el perceput în limba română.

Când spunem vagin, am fost educați să înțelegem prin aceasta doar organul genital al femeii folosit și în sens medical. Din păcate, cultura și educația noastraă nu a moștenit un cuvânt care să ne facă să înțelegem că este vorba despre o parte a trupului feminin cu o încărcătură specială, chiar sacră, universală, cosmică.

Folosim acest termen, întrucât semnificația lui aduce o altă lumină, nouă, necesară, asupra părții intime și misterioase a femeii și ne ajută la „resetarea” unei idei preconcepute despre organele noastre genitale.

Cartea de față readuce în lumină practici feminine dedicate pe vremuri doar împărăteselor. A venit vremea ca noi, femeile, să redevenim cu toatele împărătese alte propriei feminități.

Tehnicile de modelare ale energiei feminine cu ouăle de cristal pentru yoni făceau parte din secretele femeilor inițiate ale regilor și împăraților. Astăzi ele pot fi o terapie excelentă pentru sănătatea feminină, pentru retrezirea și sacralizarea feminității și a energiei erotice feminine. Vă invit în această călătorie cu bucurie, cu dragoste, cu mult curaj, curiozitate și cu inima deschisă.

 

Recomandari


Dieta ketogenică
Dieta ketogenică

Dr. Joseph Mercola

40.0 32.0 lei
Supercombustibil
Supercombustibil

Dr. Joseph Mercola, dr. James DiNicolantonio

32.0 28.0 lei

Articole de interes


SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare ...

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • DAVID MICHIE

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK