Mirodenii vindecătoare

 Vindecare spirituală

Mirodenii vindecătoare

Cum poţi folosi 50 de mirodenii obişnuite sau exotice pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate şi pentru a vindeca bolile

Colecția: Vindecă natural

An apariție: 2016
ISBN: 978-606-756-011-4
Format: (l x L x g): 13 x 20 x 2.1
Pagini: 442
45.0 Lei
  • Descriere
  • Despre Autor

Doreşti să afli marele secret care poate combate bolile?

Ei bine, acesta constă într-o dietă bogată în alimente integrale precum legumele şi fructele, dar şi în condimente. Studii ştiinţifice din întreaga lume au asociat condimentele cu prevenirea şi tratarea a peste 150 de probleme de sănătate, printre care se numără boala cardiovasculară, cancerul, diabetul de tip 2 şi boala Alzheimer. Condimentele sunt atât de puternice deoarece sunt extrem de bogate în nişte compuşi vegetali care combat oxidarea şi inflamaţiile, cele două procese care conduc la marea majoritate a bolilor cronice.

Cel mai mare expert la nivel mondial în folosirea terapeutică a condimentelor culinare, dr. Bharat Aggarwal, ne explică în această carte cum poate fi folosită puterea vindecătoare a acestora. Dacă vei citi această carte, vei afla cum poţi integra într-o mai mare măsură 50 de condimente vindecătoare în viaţa ta, pentru un stil de viaţă mai sănătos. Vei găsi aici:

·         Un ghid de la A la Z al condimentelor despre care se ştie că au un potenţial preventiv sau vindecător pentru 150 de condiţii medicale, de la acnee, artrită şi anxietate până la atac cerebral, ulcer şi riduri.

·         50 de reţete delicioase şi uşor de preparat, dintre care unele reprezintă variante ale reţetelor clasice, precum Pui Oreganata şi Gulaş Unguresc, iar altele sunt complet noi, precum: supă de roşii coapte cu fenicul şi mentă sau pere condimentate în vin de porto cu anason stelat.

·         Două duzini de amestecuri de condimente pe care să le ai la îndemână pentru a da un gust delicios preparatelor tale cu un efort minim.

·         Un ghid al condimentelor pentru diferite boli.

Lasă-l pe dr. Aggarwal să te înveţe cum poţi profita la maxim de beneficiile vindecătoare ale condimentelor!

Consumă mai multe condimente… şi prelungeşte-ţi viaţa

Ştiai că:

·         Rozmarinul este unul dintre cele mai puternice antioxidante de pe pământ?

·         Piperul negru îţi protejează celulele creierului?

·         Chili uşurează simptomele artritei?

·         Turmericul are proprietăţi anti-cancer foarte puternice?

Studiile ştiinţifice de ultimă oră arată că mirodeniile conţin substanţe care îmbunătăţesc şi menţin starea de sănătate, într-o măsură chiar mai mare decât plantele medicinale, fructele şi legumele. În această primă carte despre folosirea condimentelor în vederea vindecării, unul dintre cei mai mari experţi la nivel mondial în acest domeniu prezintă detaliat 50 de condimente diferite şi beneficiile lor pentru starea de sănătate. În interiorul cărţii vei găsi:

·         Un ghid de la A la Z al condimentelor despre care se ştie că au un potenţial preventiv sau vindecător pentru 150 de condiţii medicale, de la acnee, artrită şi anxietate până la atac cerebral, ulcer şi riduri.

·         50 de reţete delicioase şi uşor de preparat, cum ar fi: pâine prăjită franţuzească cu banane şi scorţişoară, ciorbă de peşte, Pescarul din Golf, Boeuf Bourguignon, creveţi cu sos picant de migdale şi piper, cartofi la cuptor cu condimente şi negrese Los Banos cu conţinut redus de grăsime, şi

·         Un ghid al condimentelor pentru diferite boli.

„Dr. Aggarwal prezintă valoarea terapeutică a condimentelor într-o manieră uşor de înţeles şi de aplicat în practică de către cititori. Aceste alimente cu efecte terapeutice extrem de puternice trebuie să facă parte integrantă din orice plan dietetic pentru vindecare”.

- Dr. David Heber, profesor şi director al Centrului pentru Nutriţie Umană din cadrul UCLA, Şcoala de Medicină David Geffen din cadrul UCLA, Los Angeles

„Am citit cu mare interes şi cu o plăcere la fel de mare noua şi fascinanta carte a dr. Aggarwal, Mirodenii vindecătoare, şi o recomand tuturor celor interesaţi de folosirea condimentelor pentru prevenirea şi tratarea bolii cardiovasculare, diabetului, cancerului şi altor probleme de sănătate”.

- Dr. James A. Duke, autorul cărţii Farmacia verde şi fondatorul organizaţiei „The Green Farmacy Garden”

Bharat B. Aggarwal, dr.

Dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie şi terapie experimentală. 

Dr. Bharat B. Aggarwal şi-a luat doctoratul în biochimie la Universitatea Berkeley din California şi a urmat un curs post-doctoral de endocrinologie la Centrul Medical al Universităţii din San Francisco, California. Începând din anul 1989, dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie şi terapie experimentală, precum şi director al Laboratorului de Cercetare a Citocinei. În timpul celor zece ani cât a lucrat ca biolog molecular şi cercetător în domeniul cancerului la Genetech Inc., o companie de biotehnologie din California de Nord, dr. Aggarwal a făcut mai multe descoperiri ştiinţifice majore. A publicat articole şi interviuri în The Wall Street Journal, Scientific American, Fitness, Men’s Health, Family Circle, Glamour, Self şi Nutrition & Fitness. A publicat peste 500 de lucrări şi articole ştiinţifice în reviste de specialitate, inclusiv în Science, Nature şi Cancer. Începând din anul 2001, Aggarwal a ţinut peste 300 de conferinţe în 30 de ţări. În anul 2008 a primit premiul McCormick Spice Research Institute de la Asociaţia Americană a Nutriţiei. Locuieşte în Houston, Texas.

Debora Yost

Debora Yost este autoarea cărţilor Ghidul complet al remediilor naturale, Vindecă-ţi inima cu vin şi ciocolată, şi a mai multor alte cărţi despre sănătate. 

Debora Yost este autoarea cărţilor Ghidul complet al remediilor naturale, Vindecă-ţi inima cu vin şi ciocolată, şi a mai multor alte cărţi despre sănătate. A colaborat cu celebrii autori de cărţi de bucate Steven Raichlen şi Jacques Pepin. A fost vicepreşedintă şi editoare-şefă a Prevention Magazine Health Books. Locuieşte în New Jersey.

Recomandari


Articole de interes


SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare ...

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • DAVID MICHIE

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK