Inimă pură, minte iluminată

 Zen  |  Memorii & Biografii

Inimă pură, minte iluminată

Viața și corespondența unei sfinte zen irlandeze

An apariție: 2016
ISBN: 978-606-8758-12-1
Format: 13x20, coperta plastifiată mata cu clape interioare, semn de carte
Pagini: 357
28.0 Lei 35.00Lei
  • Descriere
  • Despre Autor
  • E-Book

Complet captivantă de la început până la final, cartea Inimă pură, minte iluminată este o poveste reală de care s-ar putea să te îndrăgostești.

Clasicele memorii ale Maurei O’Halloran au inspirat deja muzicieni și artiști îndrăgiți, un film documentar și numeroși cititori. Această ediție extinsă include materiale noi precum jurnalele și scrisorile sale de dinainte de a ajunge în Japonia, romanul ei neterminat și o postfață ce tratează impactul cultural deosebit al cărții.

La doar 24 de ani, Maura a călătorit în Japonia, unde a început să studieze și să practice zen sub ghidarea unui maestru zen veritabil. A ajuns să fie recunoscută ca maestră zen într-un timp neobișnuit de scurt. Cartea aceasta este mărturia realizărilor sale.

 

Maura O'Halloran

Într-o mică mănăstire budistă din nordul Japoniei se află statuia unei tinere femei irlandezo-americane care a trăit acolo la începutul anilor '80. În cursul celor trei ani a de practică zen în Iwate și Tokio a fost cunoscută drept Maura-san sau Soshin-san, după numele său monastic. A primit transmiterea învățăturilor lui Buddha în 1982 și a murit într-un accident auto, în Thailanda, șase luni mai târziu.

A călătorit foarte mult înainte de a ajunge în Japonia, fiind un spirit rebel și extrem de nonconformist. A vizitat Grecia, Italia, nordul Africii, Franța și Marea Britanie, Statele Unite, Canada, și America Latină.

 În Boston, unde s-a născut Maura, sau în Dublin, unde și-a petrecut tinerețea și anii studenției, nu se știa mai nimic despre experiența sa de călugăriță zen până la apariția documentarului biografic Maura: A Japanese Journey, produs de televiziunea națională irlandeză în 2002.

Recomandari


Calea mamei divine
Calea mamei divine

Ram Alexander

45.0 36.0 lei
Dieta ketogenică
Dieta ketogenică

Dr. Joseph Mercola

40.0 32.0 lei
Supercombustibil
Supercombustibil

Dr. Joseph Mercola, dr. James DiNicolantonio

32.0 28.0 lei
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK