Skanda Karttikeya

 Hinduism

Skanda Karttikeya

Legenda marelui erou spiritual, fiu al lui Shiva

Colecția: Vanamali

An apariție: 2015
ISBN: 978-606-93899-1-1
Format: 13x20, plastifiată mată, clape interioare, semn de carte, infoliata
Pagini: 218
23.1 Lei 28.90Lei
  • Descriere
  • Despre Autor
  • E-Book

Ca avatar al Supremului, Skanda portretizează eterna luptă dintre ignoranță și cunoaștere, dintre joasele forțe demoniace și înaltele principii divine care operează împreună atât la nivel cosmic, cât și în plan individual. El întruchipează de asemenea Cunoașterea Supremă, singura ce poate distruge ignoranța. Skanda este totodată și manifestarea materială a minții care ia naștere din ego-ul cosmic (ahamkara).

Sulița sa este ascuțită la vârf și foarte lungă, fiind un simbol al minții care trebuie să fie perfect focalizată pentru a ucide demonul ignoranței.

 

Mataji Devi Vanamali

In traducere romaneasca, Vanamali semnifica o ghirlanda de flori salbatice dintre care tulsi (busuiocul indian) este de baza. Aceasta ghirlanda este purtata in mod traditional de catre Vishnu/Krishna. Mataji Devi este fondatoarea si presedinta organizatiei Vanamali Gita Yoga Ashram Trust, dedicata raspandirii intelepciunii Sanatana Dharma si realizarii de acte caritabile pentru copii. Locuieste in ashrama-ul Vanamali din Rishikesh, in nordul Indiei.

Recomandari


Ganesha
Ganesha

Mataji Devi Vanamali

33.7 27.0 lei
Nitya Yoga
Nitya Yoga

Mataji Devi Vanamali

35.0 28.0 lei
Shiva
Shiva

Mataji Devi Vanamali

40.0 32.0 lei
Viaţa completă a lui Krishna
Viaţa completă a lui Krishna

Mataji Devi Vanamali

43.4 34.7 lei

Articole de interes


Editura ATMAN lansează cea mai recentă carte din colecția Vanamali
  • Editura ATMAN

Timpul a fost măsura cu care majoritatea scrierilor s-au confruntat și astfel multedintre ele s-au pierdut în uitare. Bhagavad Gita a fost unadintre scripturile sacre care au trecut testul t...

Mata Devi Vanamali
  • www.vanamaliashram.org

Vanamali este un alt nume al Domnului Krishna, cuvânt ce semnifică cel ce poartă o ghirlandă de flori sălbatice. Mata Devi Vanamali este o mare adoratoare a lui Krishna. Acest articol desc...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK