Înființată în 2013, Editura ATMAN s-a poziționat ferm în nișa cărților de spiritualitate din România prin titlurile atent selecționate și prin calitatea deosebită a traducerilor, publicând anual peste 10 titluri noi. Am ales mereu publicarea unor cărți excepționale, cărți alese cu discernământ și atenție, pentru a promova constant calitatea unei lecturi care să vă ofere modalități de a vă educa mintea și de a vă desăvârși spiritul.

Dorim ca bogata ofertă de cărți spirituale să vă ofere un sprijin sigur si cert pe calea către desăvârșire interioară, către împlinirea țelurilor spirituale,  atât pentru a vă ajuta să vă revelați taine ale universului vostru interior, cât și pur și simplu pentru a vă îmbogăți cunoașterea cu privire la spiritualitatea universală.

De aceea am ales să publicăm cu precădere cărți de spiritualitate (zen, budism, hinduism, creștinism), de dezvoltare personală, de psihologie practică, relații de cuplu și sexualitate, știință și spiritualitate, dar și de sănătate și alimentație.  Nu în ultimul rând, vă puteți bucura și de cărți de ficțiune, dezvăluiri, memorii și biografii, conspirații, mistere.

Vă întâmpinăm setea de cunoaștere și cu titluri de referință din opera lui OSHO, a cărui influență spirituală este de nivel global.

O colecție deosebit de apreciată este cea de ficțiune și acolo veți face cunoștință cu mult îndrăgita trilogie „Pisica lui Dalai Lama”, care i-a adus faima lui David Michie.

Din sfera spiritualității orientale și-a făcut apariția colecția Vanamali, din care titlurile „Viața completă a lui Krishna”, „Ganesha”, „Shiva”, „Skanda Karttikeya”, „Nitya Yoga” au trezit un real interes. Mataji Devi Vanamali este fondatoarea și președinta organizației Vanamali Gita Yoga Ashram Trust, dedicată răspândirii înțelepciunii Sanatana Dharma și realizării de acte caritabile pentru copii.

Fiecare dintre voi poate culege exact ceea ce îi este necesar pentru a vă dezvolta și transforma, pentru a atinge acea stare inegalabilă de fericire fără obiect și de detașare specifică înțelepților lumii. Înțelepciunea este cea mai de preț comoară pe care vrem să o împărtășim cu voi.

Ne-am bucura să ne comunicați impresiile voastre sau chiar sugestii de îmbunatățire. Ne puteți da de veste dacă ați descoperit cărți excepționale ce nu au au fost publicate încă la noi, dar pe care doriți să le citiți în limba română, sau, de ce nu, puteți chiar să ne trimiteți manuscrisele voastre pentru a le publica în cadrul editurii noastre.

Lectură plăcută!