Site-ul www.editura-atman.ro este întreținut și administrat de SC Editura ATMAN S.R.L., având datele de identificare: CUI RO31278075, și nr. înregistrare Reg. Com: J40/2396/2013

Siteul www.editura-atman.ro este pagina oficială a Editurii ATMAN și funcționează pentru prezentarea cărților si a informațiilor proprii.

SC Editura ATMAN SRL îşi asumă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului www.editura-atman.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Cea mai nouă versiune a termenilor şi condiţiilor poate fi consultată folosind legătura „Termeni şi condiţii” aflată în partea de jos a site-ului.

Editura ATMAN SRL garantează utilzatorului acces limitat pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica integral sau parțial site-ul, de a-l reproduce sau copia în scopuri comerciale care contravin intereselor companiei.

Accesul cât și înregistrarea pe siteul www.editura-atman.ro se realizează gratuit. Pentru a lansa o comandă nu este necesară înregistrarea ca utilizator. Pașii pentru a lansa o comandă sunt intuitivi și ușor de urmat. Pentru a lansa o comandă utilizatorul trebuie să folosească o adresa de email validă. Siteul poate utliza cookies.

Descrierea cărților afișate pe site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Prețurile afișate, sunt finale, ele conținând taxa pe valoarea adăugata, în valoare de 5%.

Reclamațiile privind starea produselor livrate va fi adusă la cunoștința companiei Editura ATMAN srl în maxim 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin email la office@editura-atman.ro. Reclamațiile vor fi soluționate prioritar.

Comenzile vor fi procesate și expediate în maxim 2 zile de la lansare. In funcție de metoda de expediere pentru care s-a optat, prin curierat sau poștă, cărțile comandate vor ajunge la destinatar în 24-48 ore (prin curier) sau 3-4 zile lucrătoare (pentru expedierile prin poștă).

Odată cu lansarea unei comenzi, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare, acestea având valoare de contract valabil, încheiat de comun acord.