• -20%
Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. 5G, wifi și telefoane mobile. Joseph Mercola ATMAN - 1
search
  • Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. 5G, wifi și telefoane mobile. Joseph Mercola ATMAN - 1

Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. 5G, wifi și telefoane mobile. Joseph Mercola

40,00 lei
32,00 lei Salvează 20%
cu TVA
Editura:

Am lucrat timp de trei ani la această carte și au fost mulți oameni care au ajutat la îmbunătățirea capacității mele de a sintetiza multele și complexele informații tehnice, astfel încât ele să fie ușor de înțeles și să pot să vă ofer în final un adevărat ghid practic.

Cantitate

0 1 2 3 4
5,00/5 - 2 reviews
Statistici
0 1 2 3 4 2
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Primești produsele în 24-48h

Comenzile primite de L-V până la 12:00 se expediază în aceeași zi lucrătoare

  Livrare prin curier/easybox

Transport gratuit pentru comenzi în valoare de minim 150 lei

  Posibilitate plată online

Recomandăm plata online a comenzilor. Rapid, fără griji, fără contact

  Siguranță

Date tale sunt în siguranță prin folosirea protocolului HTTPS

Am lucrat timp de trei ani la această carte și au fost mulți oameni care au ajutat la îmbunătățirea capacității mele de a sintetiza multele și complexele informații tehnice, astfel încât ele să fie ușor de înțeles și să pot să vă ofer în final un adevărat ghid practic.

Cartea tratează următoarele aspecte:

  • Ce sunt mai exact câmpurile electromagnetice și modul în care funcționează acestea;
  • Cum dovedește știința periculozitatea câmpurilor electromagnetice, precum și modul în care companiile și agențiile guvernamentale au conspirat – și continuă să conspire – pentru a păstra ascunse aceste informații științifice;
  • Modul exact în care câmpurile electromagnetice dăunează corpului nostru;
  • Cum putem repara deteriorările care s-au realizat deja în trupurile noastre;
  • Cum să reducem expunerea propriilor persoane la câmpurile electromagnetice și cum să reducem riscul producerii altor afectări fiziologice în viitor.

Nu afirm că trebuie eliminată toată tehnologia utilă. Spun doar că dvs. împreună cu cei apropiați, educați și informați fiind, ați beneficia mult prin măsurile pe care le-ați putea lua pentru a vă reduce expunerea la radiațiile generate de cele mai noi dezvoltări tehnologice. Am scris această carte pentru a vă ajuta să faceți exact asta.

9786068758633

Fișa tehnică

Autor
Joseph Mercola, dr.
Număr de pagini
381
An apariție
2020
ISBN
978-606-8758-63-3
Dimensiuni
13x20 cm
Coperta
Plastifiată mată
Clape interioare
Da
Semn de carte
Da
joseph mercola

Dr. Mercola este un adevărat vizionar care promovează libertatea de gândire și de alegere în toate problemele legate de sănătate. Este un avocat al unui stil de viață sănătos și și-a oferit sprijinul milioanelor de oameni din întreaga lume, învățându-i să preia controlul asupra propriei lor stări de sănătate.

Specializat de peste trei decenii ca medic de familie, dr. Mercola a tratat mii de oameni la centrul său de terapii, unde s-a concentrat pe tratarea cauzei-rădăcină a bolilor și pe încurajarea pacienților de a considera produsele alimentare drept medicamente. În anul 1997, și-a construit pagina de web Mercola.com, care a devenit cel mai vizitat website pe probleme de sănătate naturală din lume și care l-a făcut să fie unul dintre cele mai influente personalități în problemele legate de starea de sănătate.

A scris mai multe bestselleruri (conform jurnalului New York Times) și a apărut la televiziuni precum CNN, Fox News, ABC News și în diferite emisiuni precum Today,  Washington Unplugged al CBS și la The Dr. Oz Show.

Vezi toate cărțile scrise de dr. Joseph Mercola

Bazat pe 2 reviews - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtru:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5
1 din 2 vizitatori au apreciat acest review ca folositor
Total Rating: 0 1 2 3 4

O carte.... wow!
O carte de citit si rascitit si de dat si la altii.


<b>10</b>
0 1 2 3 4
(5/5
8 din 9 vizitatori au apreciat acest review ca folositor
Total Rating: 0 1 2 3 4

După cum îl știu, de mulți ani, dr. Mercola excelează și de data aceasta prin caracterul științific și experimental a tot ceea ce scrie în lucrările sale. Volumul de față mi se pare extrem de interesant, mai ales pentru că, în ultima vreme ne confruntăm cu multe ”opinii”, mai mult sau mai puțin credibile, despre un fenomen actual, cum este influența electromagnetică. Am citit pe nerăsuflate cartea, pentru că a oferit nenumărate surse credibile (despre care doream să aflu!), date statistice importante, provenind dintr-o lume științifică onestă, care este dedicată căutării adevărului. Dar dr. Mercola nu se dezice, cariera sa fiind marcată de pragmatism și de dorința de a ajuta: un capitol întreg este dedicat modalităților de a preveni și stopa efectele dezastruoase ale influențelor electromagnetice, atât de insidios penetrând spațiul în care trăim. Cartea este un ”must” în ale lecturii. O recomand tuturor celor care mai au îndoieli privind efectul întunecat al tehnologiei avansate, celor care doresc să aplice în viața lor metode de evitare a acestor consecințe nefaste. Mulțumim traducătorilor și editurii pentru prezentarea atât de rapidă a volumului în spațiul românesc.


<b>10</b>