Ceea ce fiecare pacient cu cancer ar trebui să cunoască

Ceea ce fiecare pacient cu cancer ar trebui să cunoască

În acest scurt video de 11 minute pe care Chris l-a înregistrat în 2013, ne împărtășește unele din cele mai importante lucruri pe care le-a aflat despre cancer, sănătate și vindecare - lucruri pe care și-ar fi dorit ca cineva să i le spună atunci când a fost diagnosticat cu cancer în decembrie 2013.

 

 

 

Hei, sunt Chris de la Chris Beat Cancer (Chris a învins cancerul, n.t.), iar astăzi am realizat un video foarte special. 

Știți, sunt frecvent contactat de oameni care tocmai au auzit de un prieten, membru al familiei, sau de cineva drag lor că a fost diagnosticat cu cancer. Și primesc tot timpul mesaje de genul „Chris, mătușa mea a fost diagnosticată cu cancer” sau „o prietenă de-a mamei mele” sau altcineva „a fost diagnosticată cu cancer și chiar vreau să o ajut, dar nu știu de unde să încep, nu știu ce să le zic. Mă poți ajuta, te rog?”.

Acest video este fix pentru acest lucru. Dacă ai cancer și vizionezi acest video chiar în acest moment, șansele sunt ca acest lucru să se fi petrecut deoarece cineva care ține la tine foarte mult și-a făcut timp să-ți trimită acest link. Am să-ți spun deci pe scurt povestea mea și am să-ți spun de asemenea și ceea ce mi-aș fi dorit ca cineva să-mi spună mie atunci când am fost diagnosticat cu cancer, deoarece cred că ar fi foarte, foarte încurajator pentru tine și ar putea să-ți schimbe felul de a gândi despre cancer.

Așadar, pentru început, am fost diagnosticat cu cancer la colon în stadiul III când aveam 26 de ani. Am fost operat de urgență, mi s-a spus că voi avea nevoie de 9-12 luni de chimioterapie, dar am refuzat chimioterapia și în schimb mi-am schimbat într-un mod radical dieta și modul de viață. Practic, am realizat o supradoză nutrițională, cu multe sucuri, salate uriașe, multe smoothie-uri și tone de fructe și legume din întreaga lume.

Prin urmare, primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi despre cancer este să nu-ți fie teamă. Nu-ți fie teamă! Știu că probabil ți-e teamă, ești îngrozit deoarece crezi că vei muri, dar... nu vei muri. Cancerul este un proces foarte natural, normal în corp. Toată lumea are celule canceroase, cu toții le avem. Corpul este conceput astfel încât să le recunoască și să le elimine - atunci când o celulă suferă mutații și se transformă într-o celulă canceroasă. Astfel acționează un trup care funcționează bine. Așadar, cancerul nu este problema reală. Umflătura, nodul sau leziunea sau orice altceva, nu este problema reală în trupul tău, ci doar o problemă – dar nu este problema. Problema este că ești bolnav, ai o boală metabolică sistemică care a generat una sau mai multe tumori care cresc în trupul tău. Deci tumoarea este un simptom; simptomul nu reprezintă problema reală. Dacă vei tăia tumoarea, trupul tău va face o altă tumoare. Deci, când oamenii au cancer, ce se petrece în corpul lor? 

Cancerul este rezultatul lipsei nutrienților din corp și a supraîncărcării acestuia cu toxine și în mod obișnuit, este rezultatul unui sistem imunitar deficient sau suprasolicitat.

Așadar, ce anume cauzează aceasta? Ei bine, rata mortalității din cauza cancerului (în Statele Unite) s-a triplat în ultimii 100 de ani. Dacă vei compara stilul nostru de viață cu cel al strămoșilor noștri de acum 100 de ani, este foarte diferit. Ce s-a schimbat? Alimentația.

Mâncăm toate aceste alimente procesate, create de om, pentru care pur și simplu nu am fost niciodată proiectați să le mâncăm. Trebuie să te reîntorci la alimentele care provin direct de la pământ în formele lor naturale: fructele și legumele.

Pământul a fost creat pentru noi și tot ce avem nevoie provine de pe pământ. Este un concept atât de simplu. Adevărul este simplu.

Problema este că suntem supra-alimentați, dar subnutriți. Suntem îndopați, dar flămânzi. Avem parte de foarte multe proteine, grăsimi și carbohidrați și nu beneficiem de micronutrienți valoroși precum vitaminele, mineralele, enzimele, antioxidanți și miile de compuși de fitonutrienți ce se regăsesc în fructe și legume, în plante care sprijină capacitatea trupului de a se vindeca și a funcționa la niveluri optime. Așadar, nu numai că ne lipsesc mulți nutrienți din alimentația zilnică, dar mai adăugăm și mâncăruri artificiale, făcute de om, alimente cu care trupul nostru nu știe ce să facă.

Ne poluăm trupurile cu arome artificiale, coloranți, amelioratori de textură, grăsimi artificiale, mâncăruri false și toate acestea ne otrăvesc, la propriu. Ne otrăvim și poluăm trupurile cu mâncăruri procesate.

Băuturile carbogazoase, cele pentru sportivi, fast-food-ul, mâncarea preparată la cuptorul cu microunde, mâncarea din restaurante, toate acestea au suferit schimbări profunde și sunt încărcate cu zaharuri procesate, sare și toate celelalte pe care le-am menționat deja. Astfel, dieta este primul lucru.

Al doilea lucru este modul tău de viață. Dacă consumi mult alcool, dacă fumezi și dacă iei droguri sau medicamente din industria farmaceutică, acestea sunt imuno-supresoare. Acestea favorizează cancerul. Nu există niciun medicament farmaceutic care să fie bun pentru tine. Însăși condiția ta nu există deoarece duci lipsă de medicamente farmaceutice. Medicamentele farmaceutice nu vindecă, ele doar maschează sau atenuează simptomele.

Singura modalitate reală de a ne vindeca este nutriția prin care să oferim trupului nostru toate uneltele de care are nevoie pentru a repara și regenera. Și, vestea bună e că și tu poți face acest lucru. Dieta și modul de viață sunt factori majori. Consumul de alcool și fumatul sunt cauze ale cancerului.

Obezitatea este a doua mare cauză a apariției cancerului. Dacă ești supraponderal, te afli într-o stare pre-canceroasă. Trupul tău este într-o stare cronică de inflamație, este supraîncărcat și se chinuie. Acest lucru este un factor agravant major al cancerului.

Al treilea factor este lipsa exercițiului fizic, a mișcării. Dacă te compari cu înaintașii noștri, majoritatea dintre ei lucrau cu propriile mâini, făceau muncă fizică, care este în esență exercițiu. Mâncau alimente proaspete pe care le cultivau, le primeau sau făceau schimburi cu vecinii. Făceau troc. Mâncau animalele pe care le creșteau chiar ei, sau vecinii lor. Mâncau alimente proaspete pe care le oferea pământul, spre deosebire de zilele noastre, cu toate mâncărurile noastre procesate. Deci trebuie să-ți pui corpul în mișcare. Exercițiul fizic și mișcarea este viață. Când exersezi fizic, trimiți semnale către trupul tău să se dezvolte și să devină mai puternic și să trăiască! Deci trebuie să începi să faci mișcare.

Al patrulea factor este stresul. Stresul îți distruge sistemul imunitar. Acționează ca un imuno-supresor. Fie că este datorat unei relații, serviciului sau exercițiului fizic prea intens (precum alergatul la un maraton sau antrenamentele de triatlon), poți să îl depășești. Orice formă de stres este imuno-supresor. Dacă există oameni în viața ta pe care nu i-ai iertat, dacă te păstrezi ancorat în emoții negative precum ne-iertarea, amărăciunea, gelozia sau dacă ești mereu critic cu ceilalți, te afli într-o stare de inflamație cronică și stres. Hormonii tăi de stres sunt la cote înalte. Cortizonul și adrenalina sunt la cote înalte și aceasta este o condiție pro-canceroasă.

Toți acești patru factori – dieta, opțiunile stilului de viață, exercițiile și stresul – influențează apariția cancerului. Acești patru factori favorizează fie sănătatea fie bolile, în strictă concordanță cu alegerile voastre. Acestea sunt alegerile dvs. Și, aceasta este cheia. Vă puteți influența sănătatea prin transformarea modului în care vă trăiți viața. Așadar, nu lăsați pe nimeni să vă împingă să faceți operații, chimioterapie sau radiații.

Aveți timp. Majoritatea cancerelor nu sunt foarte amenințătoare la adresa vieții și nu sunt situații de urgență. În realitate, majoritatea oamenilor diagnosticați cu cancer, se simt foarte bine. Ei au fie un nodul, o umflătură sau vreo leziune sau ceva neobișnuit la o scanare, dar, pe de altă parte, se simt bine. Majoritatea doctorilor chiar vor recunoaște că mai aveți ceva timp. Îi puteți spune doctorului „Chiar aș dori să-mi fac ceva timp să-mi schimb viața. Pot să-mi ofer 30 de zile? Pot avea 60 de zile? Pot avea 90 de zile?”. Schimbați-vă radical dieta și modul de viață și vedeți ce se petrece.

Aceasta este absolut cea mai bună abordare și pot să vă spun că am întâlnit foarte mulți oameni care doar asta au făcut. Și, nu numai că au scăzut în greutate, și-au ameliorat bolile cardiace cronice, și-au scăzut colesterolul și presiunea sangvină, dar și-au și micșorat tumorile până aproape de nimic, doar prin schimbarea dietei și hrănirea corespunzătoare a trupului, dându-i tot ce are nevoie pentru a se repara, regenera și detoxifica. Așadar, acest lucru este foarte posibil, foarte, foarte posibil.

Perspectiva medicinei clasice asupra cancerului este că are o evoluție liniară. Odată ce ai o tumoare, odată ce descoperă o tumoare canceroasă, se consideră că poate evolua într-o singură direcție. Și aceasta este doar creșterea și răspândirea ei în întreg trupul. Dar, ultimele cercetări clinice au dovedit că acest lucru este fals. Știm că se poate vindeca. Trupul se poate vindeca. Acest fenomen este numit „regresie spontană”. Aceasta este vindecarea. Trupul tău a creat cancerul. Trupul tău îl poate vindeca. Trebuie doar să-i oferi grija și nutrienții potriviți.

Vreau să vă încurajez să învățați mai multe și să începeți să citiți și să cercetați, să citiți poveștile altor supraviețuitori, ale unor oameni care s-au vindecat singuri și există o sumedenie de astfel de povești pe site-ul meu chrisbeatcancer.com. Putem învăța din experiența altora. Astfel, îmi doresc să închei această prezentare încurajându-vă, din nou, să vă luați puțin timp, să nu lăsați pe nimeni să vă zorească să faceți ceva.

Ascultați-vă instinctele. Nu faceți nimic din lucrurile care vă fac să vă simțiți inconfortabil. Dacă nu sunteți în regulă în legătură cu o operație, cu chimioterapia sau radiațiile, nu vă dați consimțământul. Nu o faceți. Nu contează câți membri ai familiei sau prieteni vă spun că trebuie să o faceți. Nu trebuie să o faceți. Este viața dvs. Controlul este al dvs. Luați propriile decizii și este viața dvs. Trebuie să luați cele mai bune decizii pentru dvs.

Vreau de asemenea să vă încurajez să vă rugați, să-i cereți lui Dumnezeu să vi Se reveleze dacă nu-L cunoașteți și să vă conducă pe calea vindecării, să vă arate calea. Aceasta este ceea ce am făcut eu. Atunci când cereți ajutor, când faceți acest pas înainte cu credință, când pășiți în necunoscut, lucruri uimitoare se vor petrece în viața dvs. Miracole. Dumnezeu vi Se va revela. Vă va arăta calea. Va face lumină.

Sunt mult mai multe de spus. Aș putea continua astfel pentru trei ore. Sunt mult mai multe informații pe canalul meu de YouTube (youtube.com/chrisbeatcancer) precum și pe blogul meu – chrisbeatcancer.com. Sunt de asemenea și pe Facebook și pe Twitter.

Misiunea mea, nu este doar împărtășirea poveștii mele de vindecare, ci și împărtășirea poveștilor tuturor celorlalți oameni pe care i-am întâlnit și care au folosit nutriția și terapiile naturale pentru a se vindeca.

Sper că acest video v-a fost folositor. Vă rog faceți share la acest video tuturor celor pe care îi cunoașteți și care au fost diagnosticați cu cancer. Iar dacă aveți cancer, amintiți-vă că aveți mai multe opțiuni. Este viața dvs, iar trupul vostru se poate vindeca.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!