10 autori îndrăgiți, 10 citate la care merită să reflectăm

10 autori îndrăgiți, 10 citate la care merită să reflectăm

Din cele 10 citate alese pentru această postare, sperăm să găsești măcar unul care să ți se potrivească și pe care să îl împărtășești celor apropiați ție pentru a face le face ziua mai frumoasă.

Share & Like dacă îți place măcar unul dintre ele.

 


Dăruiește-i persoanei pe care o iubești: aripi pentru a zbura, rădăcini pentru a se întoarce și motive pentru a rămâne.

– David Michie în Pisica lui Dalai Lama

David Michie

David s-a născut în Zimbabwe, a făcut studii la Universitatea Rhodes din Africa de Sud şi a trăit la Londra timp de zece ani. Este căsătorit şi stabilit în Perth, Australia. Este faimos pentru seria Pisica lui Dalai Lama (Pisica lui Dalai Lama, Arta de a toarce, Puterea lui miau și mai noua Cele patru lăbuțe ale succesului spiritual), Magicianul din Lhasa, cât și pentru cărțile Budism pentru oameni ocupați, De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata, Puterea transformatoare a compasiunii și altele. Toate au fost traduse în mai multe limbi.

Vezi aici toate cărțile lui David Michie


Dacă vrei să fii fericit, nu există o altă cale în afara iluminării. Și dacă vrei să fii doar un om normal, nimeni nu poate fi normal fără a fi iluminat. Dacă vrei să iubești și să fii iubit, fără iluminare, este imposibil. Iluminarea nu înseamnă altceva decât a fi normal, sănătos, conștient, complet, total.

– Osho în Psihologie, terapie și meditație

Osho

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negustor de haine și aparținea religiei jainiste. În 1946, Osho are experiența primului său satori. De-a lungul anilor experiențele sale meditative au devenit din ce în ce mai profunde. La vârsta de 21 de ani atinge ceea ce el denumea iluminarea, „cea mai înaltă culme a conștiinței omenești”. În acel moment, spune Osho, biografia lui exterioară a luat sfârșit; de atunci el s-a văzut trăind o stare de totală unitate cu legile intime ale existenței.

Vezi aici toate cărțile lui Osho apărute la Editura ATMAN


Iertarea este o decizie. Alegeți să iertați în ciuda sentimentelor dumneavoastră. [...] Unii oameni nu vor realiza niciodată ce au făcut și nu-și vor cere scuze niciodată. Iertarea nu este pentru ei; este pentru dumneavoastră.

– Chris Wark în Am învins cancerul

Chris Wark

În decembrie 2003, Chris a fost diagnosticat cu cancer la colon în stadiul IIIc. Avea o tumoare de mărimea unei mingi de golf în intestinul gros, iar cancerul se răspândise în ganglionii limfatici. Era cu două zile înainte de Crăciun și avea 26 de ani.

Oncologistul i-a zis că era „nebun”, dar după îndelungi reflecții și rugăciuni, a decis să nu urmeze chimioterapia după operație, și-a schimbat în mod radical dieta și a urmat fiecare terapie non-toxică peste care a dat. Chris este acum bine-sănătos și a decis să împărtășească cu noi experiențele sale.

Vezi aici cartea lui Chris: Am învins cancerul


Medicina convențională este destul de eficientă în diagnosticarea bolilor. Însă eșuează lamentabil la recomandarea tratamentelor care să vizeze cauza fundamentală a problemei. [...] sunteți lăsați să ascundeți simptomele cu medicamente - sau mai rău, proceduri mai invazive sau toxice - pentru tot restul vieții.

– dr. Joseph Mercola în Ketofast

dr. Joseph Mercola

Dr. Mercola este un adevărat vizionar care promovează libertatea de gândire și de alegere în toate problemele legate de sănătate. Este un avocat al unui stil de viață sănătos și și-a oferit sprijinul milioanelor de oameni din întreaga lume, învățându-i să preia controlul asupra propriei lor stări de sănătate.

Specializat de peste trei decenii ca medic de familie, dr. Mercola a tratat mii de oameni la centrul său de terapii, unde s-a concentrat pe tratarea cauzei-rădăcină a bolilor și pe încurajarea pacienților de a considera produsele alimentare drept medicamente. În anul 1997, și-a construit pagina de web Mercola.com, care a devenit cel mai vizitat website pe probleme de sănătate naturală din lume și care l-a făcut să fie unul dintre cele mai influente personalități în problemele legate de starea de sănătate.

Vezi aici cărțile dr. Joseph Mercola


Am învățat că enorm, enorm de multe dintre „problemele” noastre sunt atât de lipsite de orice gram de importanță. [...] Cum să înveți mai bine să diferențiezi aspectele importante de cele lipsite de importanță, dacă nu printr-o experiență în fața căreia banii, poziția socială, lupta pentru o bucată de pământ... pur și simplu pălesc?

– Andreea Diaconu în Jurnalul unui suflet vindecat

Andreea Diaconu

Diagnosticată la o vârstă mult prea fragedă cu o boală nemiloasă, Andreea ajunge în pragul morții de mai multe ori, nu renunță însă și reușește în final după multe suișuri și coborâșuri să obțină miracolul vindecării. O șansă de 1 la 1.000.000 după cum îi spuneau doctorii. Călătoria sa de la extaz la agonie și înapoi este călătoria fiecăruia dintre noi, regăsirea ei este propria noastră regăsire, iar evoluția relației ei cu divinitatea și cu lumea este propria noastră experiență cathartică.

Vezi aici cartea Andreei: Jurnalul unui suflet vindecat


Persoana care știe cu adevărat să iubească nu are nicio anxietate atunci când dragostea sa este nevăzută sau respinsă

– Marius Mihai Lungu în Eliberarea de jocurile minții

Marius Mihai Lungu

Inginer de profesie, a scris prima sa carte „Eliberarea de jocurile minții” la aproximativ 12 ani după o experiență care i-a marcat apoi întreaga viață – și anume începerea căutării de sine, printr-o necesitate demnă de filmele hollywoodiene. A continuat apoi cu „Iluminarea și cunoașterea de sine” și apoi încercând să facă scrierile sale cât mai accesibile publicului larg, a scris și două cărți de ficțiune în care a inserat multiple elemente esoterice. În prezent, locuiește în Ploiești și tine legătura cu cititorii săi atât prin blogul său personal (nondualitatea.wordpress.com), cât și prin intermediul unor diverse seminarii/workshop-uri și retrageri.

Vezi aici toate cărțile lui Marius Mihai Lungu


A-L limita pe Dumnezeu la o singură formă înseamnă să punem granițe infinității și omnipotenței Sale

– Mataji Devi Vanamali în Viața completă a lui Krishna

Mataji Devi Vanamali

În traducere românească, vanamali semnifică o ghirlandă de flori sălbatice dintre care tulsi (busuiocul indian) este de bază. Această ghirlandă este purtată în mod tradițional de către Vishnu/Krishna. Mataji Devi este fondatoarea și președinta organizației Vanamali Gita Yoga Ashram Trust, dedicată răspândirii înțelepciunii Sanatana Dharma și realizării de acte caritabile pentru copii. Locuiește în ashrama-ul Vanamali din Rishikesh, în nordul Indiei.

Vezi aici toate cărțile lui Mataji Devi Vanamali


Dacă ești capabil să-ți focalizezi atenția la voință, poți cu adevărat să-ți alegi universul in care trăiești

– B Alan Wallace în Revoluția atenției

Alan Wallace

Dr. Wallace, un savant şi practician al budismului încă din 1970, a predat teoria şi meditaţia budistă în întreaga lume începând cu anul 1976.

Consacrându-şi paisprezece ani pregătirii de călugăr budist, hirotonisit de Sfinţia Sa Dalai Lama, a continuat cu studii universitare de fizică şi filozofie a ştiinţei la Universitatea Amherst şi a obţinut un doctorat în studii religioase la Standford.

Cu un background unic, Alan răspunde, prin experienţa sa profundă şi abilităţile sale practice, provocării de a armoniza budismul indo-tibetan cu lumea modernă.

Vezi aici cartea sa Revoluția atenției


Atunci când iertăm făptașul, ne decidem să nu mai fim legați emoțional de partenerul cu care suntem în conflict și să accedem din nou la puterea noastră

– Ulrich Dupree în Kūkulu Kumuhana

Ulrich Dupree

Kūkulu Kumuhana este o parte din Ho’oponopono, o metodă eficientă, originară din tradiţia şamanică hawaiiană, de a soluţiona conflicte şi de a vindeca relaţii.

Kūkulu Kumuhana înseamnă „urările de bine intenţionate ale unei familii sau ale unui grup.”

În această carte veţi afla cum folosesc oamenii această binecuvântare aparte în contexte existenţiale dificile, veţi învăţa să cunoaşteţi binecuvântarea naturii, cum se poate stimula energia unei binecuvântări și cum să faceţi diferenţa între binecuvântarea materială şi cea spirituală.

Vezi aici cartea: Kukulu Kumuhana


Esența relației constă în faptul că cineva dorește ceva de la cel de lângă el. Esența iubirii constă în faptul că nimeni nu dorește nimic de la celălalt. Esența relației de iubire constă în faptul că două ființe care se iubesc urmăresc să unifice cele două realități.

– Ruediger Schache în Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă

Ruediger Schache

Ruediger Schache este cercetător al conştiinţei, autor de cărţi, jurnalist independent, conducător de seminar, antrenor, lector. După absolvirea studiilor de economie şi psihologie, a lucrat mai mulţi ani ca manager într-o întreprindere industrială de succes din Germania. Apoi, s-a hotărât să devină jurnalist şi scriitor independent.

A călătorit mult prin SUA, Mexic şi Asia şi a petrecut doi ani într-un centru de tratament din Brazilia, ocazie cu care a urmat o serie de cursuri. Acestea au condus la o perspectivă profundă şi holistică asupra relaţiei dintre realitatea personală, iubire, relaţii şi sensul existenţei umane.

În prezent, prin seminarii, conferinţe şi discuţii, el transmite o cunoaştere aprofundată a relaţiilor interne şi externe, abordând teme care ne determină viaţa.

Vezi aici cartea lui Ruediger Schache: Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!