Cunoaștere și recunoaștere prin prisma celor șapte oglinzi eseniene

Cunoaștere și recunoaștere prin prisma celor șapte oglinzi eseniene

Suntem într-o perioadă în care accesul la informaţie este facil pentru toată lumea. Aspiraţia cunoaşterii de sine a crescut exponenţial, iar informaţiile în această direcţie abundă şi ele. Suntem orientaţi atât de mult înspre exterior încât e nevoie de o oglindă magică să ne ajute să ne auto-observăm chiar prin intermediul acestuia, a exteriorului. Avem posibilitatea să ne cunoaştem şi să ne recunoaştem chiar prin intermediul oglindirii: atât prin reflexia celorlalţi în noi cât şi prin reflexia Universului, a naturii în sine în viaţa noastră.

 

Esenienii au fost primii care se raportau la relații şi la Univers folosind conceptul de „oglindire”. Aceştia promovau ideea că Universul reprezintă un Tot, un Întreg care reflectă o „suprapunere” de conștiințe, iar atunci când interacționăm cu ceilalți, în realitate interacționăm cu anumite” oglinzi” ale noastre. Astfel vom vedea în ceilalți doar ce există deja în noi, iar acesta este un fel de proces de recunoaștere a ceva deja existent în interiorul nostru. 

Revelaţiile prin prisma oglinzilor eseniene îţi vor oglindi 7 fațete diferite ale propriei tale fiinţe. Aceste oglinzi vor reflecta mult mai mult decât personalitatea ta. Ele îţi vor reflecta aspecte profunde ale fiinţei tale, aspecte pe care este posibil să nu le fi observat până acum. Sau poate pur şi simplu nu le-ai acordat atenţie. 

Aceste oglinzi pătrund în esenţa a ceea ce eşti şi reflectă atât lumina ta cât şi umbra din tine. Funcţia lor este să te ajute să te vezi aşa cum eşti şi să te cunoşti dincolo de măşti şi dincolo de roluri, însă subtilitatea lor este greu de observat.

Cele 7 oglinzi eseniene sunt:

1. Oglinda ce reflectă momentul prezent;
2. Oglinda ce reflectă tot ceea ce judecăm;
3. Oglinda ce reflectă calităţile noastre uitate, pierdute sau luate;
4. Oglinda ce reflectă iubirile pierdute;
5. Oglinda ce reflectă relaţiile noastre cu părinţii şi cu Creatorul;
6. Oglinda ce reflectă noaptea întunecată a sufletului;
7. Oglinda ce reflectă esenţa noastră, oglinda sufletului, a sinelui.

Cunoaşterea și recunoaştere prin prisma celor şapte oglinzi eseniene este o invitaţie la introspecţie, la cunoaştere şi recunoaştere a propriei fiinţe.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!