Femeia este primăvara lumii!

Femeia este primăvara lumii!

Nesfârșita putere feminină susține într-un mod misterios întregul univers. Marea Femeie este fundamentul tainic al acestei lumi și al tuturor lumilor, iar în universul fiecăreia dintre noi există în stare latentă tot ceea ce există însuflețit, atât în această lume, cât și în celelalte lumi tainice care există dincolo de ea. Cel care o adoră, este capabil să o descopere în toată splendoarea ei.

Nu există și nu va exista niciodată vreun loc sfânt care ar putea fi comparat cu universul lăuntric al femeii care iubește și trăiește o stare de fericire debordantă.

Ruga extatică a femeii perfect împlinite care își manifestă recunoștința față de întreaga creație este fără de asemănare.

Nu există pe lumea aceasta bogăție care să se asemene cu nenumăratele comori ce înfrumusețează tainic universul lăutric al femeii și care transpar pe chipul ei în momentul în care râde din toată inima.

Nu există și nu va exista vreodată plăcere mai mare, fericire mai copleșitoare decât aceea pe care o putem descoperi în îmbrățișarea plină de iubire a femeii iubite!

Acela care o iubește și o adoră, va descoperi cu ajutorul ei prezența misterioasă a lui Dumnezeu în întreaga manifestare, căci femeia este fără încetare unită cu Dumnezeu chiar și când nu este conștientă de aceasta.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!