Arta atenției în era modernă, de Diana Vultur

Arta atenției în era modernă, de Diana Vultur

diana vulturSuntem încântați să vă prezentăm o carte captivantă și profundă, care abordează subiectul esențial al atenției în contextul contemporan. Arta atenției în era modernă este o lucrare remarcabilă care nu doar explorează, ci și dezvăluie adâncimile acestei capacități fundamentale pentru orice călătorie transformatoare.

Cu toții căutăm într-un fel sau altul să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm, fie că ne considerăm niște oameni realiști ce suntem interesați doar de dezvoltarea personală, fie ne considerăm ființe spirituale interesate de evoluția spirituală. Capacitatea de a ne focusa atenția nu este doar o calitate, ci și o forță motrice care ne conduce către realizarea idealurilor noastre. Cartea subliniază importanța unei atenții puternice, continue și constante pentru a atinge performanțe benefice și pentru a ne transforma viețile.

Într-o lume caracterizată de distracții constante și o avalanșă de informații, autoarea ne ghidează printr-un proces care merge dincolo de simpla concentrare. Atenția devine astfel o veritabilă "artă" atunci când este direcționată cu înțelepciune către atingerea scopurilor noastre și dezvoltarea personală. Înțelegerea istorică și filosofică a atenției este complementată de aspecte practice, oferindu-ne tehnici și metode aplicabile în viața de zi cu zi.

 

Arta atenției în era modernă nu doar descrie, ci și îndeamnă la o introspecție profundă, invitându-ne să reflectăm asupra modului în care gestionăm atenția într-o lume mereu în mișcare. Cartea reprezintă un ghid esențial pentru cei dornici să își exploreze și să își îmbunătățească abilitățile de concentrare.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri filosofice sau a unor sfaturi practice, Arta atenției în era modernă vă va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra modului în care putem transforma atenția noastră într-un instrument puternic pentru evoluție și împlinire personală.

Așadar, lăsați-vă captivați de această călătorie literară și descoperiți secretele și tehniciile care vă vor ghida către arta atenției în era modernă!

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!