Robert Kopecky: Zece modalități prin care să te bucuri de viața pe Pământ

Robert Kopecky: Zece modalități prin care să te bucuri de viața pe Pământ

love

1. Iubire

Dragostea e în detalii și în tot ce ne înconjoară și, mai ales, dragostea este mediul necesar vieții. Când privim lumea prin filtrul compasiunii și al dragostei, totul și toți devin minunați exact așa cum sunt.


consciousness

2. Conștiință

Întreaga conștiință vie, din câte știm până acum, este concentrată între scoarța Pământului și atmosfera superioară (exosfera). Din această perspectivă, pare oarecum limitat să ne considerăm izolați unii de alții.


perception

3. Percepție

Lumea din jur este o reflecție a ceea ce noi înșine percepem despre ea. În mare parte, depinde de felul în care fiecare din noi înțelege lumea și de cum ne simțim la un moment dat. Dacă reușim să ne creăm o perspectivă frumoasă asupra lumii, ea va deveni un loc foarte plăcut.


amabilitate

4. Amabilitate

Adoptând o atitudine de amabilitate deplină față de cei din jur, vei descoperi că trăiești într-o lume complet diferită. Foarte curând, vei fi înconjurat de prieteni, compatrioți, prieteni noi, care par că te cunosc de-o viață.


fight

5. Luptele vieții

Reține, toți purtăm aceleași bătălii în viață. De multe ori, gândim la fel, simțim la fel. Fiecare din noi este unic și special, ca oricine altcineva, și fiecare din noi este perfect în imperfecțiunea sa.


deconectare

6. Deconectare

Este foarte important pentru bunăstarea ta interioară să îți dezvolți capacitatea de a te detașa de energiile la care ești expus prin intermediul mijloacelor de informare în masă – muzică, televizor, lumea virtuală. Mai ales dacă ești preocupat de evoluția ta spirituală.


ego

7. Ego

Este posibil să întâlnești adesea orgoliile și încăpățânarea celor din jur. Când ești însă conștient și preocupat să trăiești în mediul de dragoste care animă lumea și devii una cu el, vei descoperi un foarte eficient antidot la acest gen de reacții.


detasare

8. Detașare

Precum echipamentele care pun în funcțiune mașinăria haotică a lumii, este bine să te implici treptat și ceva mai superficial, pentru a fi capabil să te detașezi la nevoie facil și cu inima ușoară. În acest fel, tu ești singurul care decide unde și cum îți trăiești viața și care e perspectiva ta asupra lumii.


griji

9. Nu-ți face griji

Încearcă să nu te sperii când lucrurile se complică foarte tare – e o etapă care trece, inevitabil. Zicala ”întotdeauna e întuneric înainte să se lumineze” e foarte adevărată. Acestea sunt, însă, momentele în care au loc miracole. Altfel nu le-am considera miracole.


meditatia

10. Meditația

Meditația este obligatorie. Când abordezi acest proces cu determinare și curiozitate, vei descoperi în interiorul tău un adevărat univers. Cu cât practici mai des meditația, cu atât vei descoperi un refugiu de calm și de energie, în locul adunăturii de gânduri neclare și inutile.


Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!