Apără-te acum de pericolul ascuns din spatele tehnologiei 5G, wifi și al telefoanelor mobile

Apără-te acum de pericolul ascuns din spatele tehnologiei 5G, wifi și al telefoanelor mobile

Acest articol este primul din seria Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. Vezi și alte articole din serie accesând link-urile de mai jos:

 


 

„Noua carte a doctorului Mercola privind efectele pe care câmpurile electromagnetice le au asupra sănătății este o trezire la realitate care ne cere să acționăm. Dr. Mercola prezintă istoria și efectele dăunătoare care apar în urma expunerii la forțele electromagnetice și ne arată ce pași trebuie făcuți ca să diminuăm pericolul pentru noi și pentru familie... Cartea doctorului Mercola ne poate ajuta în această luptă.”

~ Thomas Cowan, medic, autorul cărților
„Human Heart, Cosmic Heart; Vaccines, Autoimmunity,
and the Changing Nature of Childhood Illness”;
și „Cancer and the New Biology of Water”

 


 

Nu poți să vezi sau să miroși, este posibil să simți sau nu, dar ești înconjurat de poluare electronică.

Poluarea electronică este efectul multor conveniențe care ne plac mult și de care depindem în viața de zi cu zi. Cu toate că telefoanele mobile au un rol important în asta, ele nu sunt singurele vinovate care te bombardează cu frecvențe electromagnetice (EMF).

Routerul wifi, computerul, contorul, aparatele electrocasnice, firele electrice trase prin perete – toate acestea poluează cu frecvențe invizibile care îți afectează negativ trupul și mintea. Iar acestea nu includ 5G.

Tehnologia 5G va face din toate ființele vii cu ADN – nu doar oameni, ci și animale, plante și chiar bacterii – cel mai radical experiment public de sănătate făcut vreodată. Nu știm dacă vom supraviețui sau nu pe termen lung.

Compania americană SpaceX intenționează să lanseze până la 42.000 de sateliți pentru a putea avea servicii de internet 5G rapide cu înaltă frecvență începând cu sfârșitul anului 2019.

Fiecare dintre noi trebuie să luăm măsuri. Noua tehnologie 5G este foarte diferită de 3G sau 4G, așa că este important să vă schimbați modul în care abordați relația cu tehnologia. Trebuie să fiți pregătiți, altfel veți suporta consecințele.

Dacă momentam vă confruntați cu o problemă serioasă de sănătate, atunci trebuie neapărat să luați imediat măsuri. Pur și simplu nu vă puteți aștepta să vă faceți bine până când nu vă ocupați mai întâi de expunerea la EMF, în special la 5G.

Deoarece sunt de părere că EMF reprezintă una dintre cele mai mari provocări aduse sănătății, am creat un ghid – primul de acest gen – care să vă ajute să detectați și să supraviețuiți acestor „mine de teren” electromagnetice ascunse. Cu toate că situația este gravă, există speranță și se pot face multe ca să vă apărați pe voi și familia voastră.

Cartea Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice dezvăluie o nouă înțelegere radicală a câmpurilor electromagnetice de la telefoanele mobile, wifi, 5G și „electricitatea murdară”, precum și: 

    • Impactul pe care îl au asupra trupului și minții
    • Unde le găsiți în viața de zi cu zi
    • Cum cauzează îmbolnăvirea și îmbătrânirea accelerată
    • Cum să reparați răul făcut de EMF la nivel celular
    • Strategii practice pentru a vă proteja pe voi și pe cei apropiați de EMF acasă, la locul de muncă și în lume

La fel de important este și faptul că Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice arată de ce nu s-a spus nimic despre această serioasă amenințare la adresa sănătății voastre.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!