Tratarea și protejarea corpului împotriva câmpurilor electromagnetice

Tratarea și protejarea corpului împotriva câmpurilor electromagnetice

„Tehnologia 5G promite legături mai rapide, o bandă de frecvență mai mare, o multitudine de lucruri legate de internet și orașe inteligente. Ce nu este de plăcut la așa ceva? Dr. Mercola a scris o carte ușor de citit în care explică ceea ce știm despre potențialele efecte negative ale unei expuneri foarte mari la câmpurile electromagnetice dacă/când tehnologia 5G ajunge să fie larg răspândită.
Chiar dacă nu utilizați tehnologia, nu aveți cum să nu luați parte la ea, căci va fi peste tot. Această carte este ceea ce vă trebuie dacă doriți să fiți informați cu privire la pericolele câmpurilor electromagnetice.”

~ Stephanie Seneff, cercetător senior,
Laboratorul de Științe Computerizate și Inteligență Artificială, MIT

 

Dacă nu ați citit încă articolele anterioare despre câmpurile electromagnetice, vă recomandăm să faceți acest lucru acum. Acest articol este al 8-lea din seria Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice.

 


 

 

Acum, că aveți o mai bună înțelegere în privința modurilor în care câmpurile electromagnetice vă pot dăuna, este timpul să vedeți cum puteți repara răul făcut.

Vestea bună este că organismul are un sistem care poate repara răul provocat de câmpurile electromagnetice. Acest sistem este reprezentat de familia de polimeraze (PARP). Pe scurt, aceste enzime importante au capacitatea de a simți și repara răul făcut la nivelul ADN-ului din celule.

PARP are nevoie de combustibil ca să funcționeze, iar acest combustibil este una dintre cele mai importante coenzime din corp: Nicotinamida Adenin Dinucleotida, sau NAD+. PARP utilizează foarte multe coenzime NAD+ ca să poată reface rupturile de ADN din materialul genetic. De fapt, poate utiliza până la 100-150 de molecule NAD+ la fiecare reparație ADN pe care o face. Reparația la nivelul ADN-ului este o funcție extrem de importantă, deoarece un cumul de celule anormale (cu ADN deteriorat) poate duce la cancer.

Aici intervin câmpurile electromagnetice... Expunerea la câmpurile electromagnetice poate face ca celulele să fie lipsite de NAD+, ducând astfel la incapacitatea de a efectua reparațiile necesare. Când celulele nu au NAD+, sunt afectate mitocondriile prin reducerea unei coenzime NAD, numite NADH. Mitocondriile au nevoie de această coenzimă ca să producă adenozintrifosfatul (ATP) – energia pentru celule și pentru funcționarea corpului. Deoarece PARP utilizează majoritatea moleculelor NAD+, proteinele longevității, care au și ele nevoie de NAD+, au de suferit și, prin urmare, grăbesc procesul de îmbătrânire. PARP deschide căi proinflamatorii în corp care măresc riscul apariției bolilor cronice de tot felul.

Două lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a putea evita cancerul, bolile cronice și îmbătrânirea accelerată

Pentru a-i putea da corpului vostru cea mai bună șansă de a lupta împotriva bolilor cronice, a cancerului și a îmbătrânirii premature, trebuie:

  1. Să vă păstrați nivelul de NAD+ ridicat pentru a putea avea combustibil suficient pentru ca PARP să repare ADN-ul din celule.
  2. Să vă pregătiți din plin capacitatea corpului de a-i folosi antioxidanții în lupta împotriva inflamațiilor.

Veți învăța exact cum să le faceți pe amândouă pentru a încetini procesul de îmbătrânire și a reduce riscul bolilor degenerative cronice. Veți descoperi cum să:

  • Ajutați la protejarea procesului mitocondriilor de producere a energiei.
  • Vă încărcați corpul cu antioxidanți naturali, precum glutationul și vitamina C, menținându-le active și în cea mai bună formă.
  • Măriți nivelul de NADPH (necesar în procesele de oxido-reducere și reacții anabolice) în loc să consumați suplimente sintetice de antioxidanți.
  • Măriți nivelul de NAD+ prin diverse strategii, inclusiv păcălindu-vă obiceiurile alimentare și utilizând precursorii NAD+.
  • Măriți nivelul de NAD+ utilizând strategia mea preferată, prin care preveniți și tratați sarcopenia, sau pierderea musculară ca urmare a îmbătrânirii, și osteoporoza.
  • Vă alegeți ore optime de masă pentru a vă păstra nivelul de NADPH, astfel încât antioxidanții din corp să se poată reîncărca în timp ce dormiți.
  • Utilizați hidrogenul molecular (H2) pentru a putea crește nivelul de NADPH ca să vă protejați ADN-ul și ARN-ul, precum și mitocondriile, împotriva degradării.
  • Vă activați căile Nrf2 (factorul nuclear legat de factorul eritroid 2) pentru a vă putea crește longevitatea și îndepărta celule îmbătrânite care provoacă inflamații (acest lucru este extrem de important mai ales pentru persoanele cu vârste peste 65 de ani).
  • Blocați activarea peste măsură a canalelor de calciu (ca să puteți evita deteriorarea ADN-ului și moartea celulelor) prin utilizarea unui mineral simplu și des întâlnit.

 

Și la finalul acestui articol, vă menționăm că mai bine decât să reparați răul cauzat de câmpurile electromagnetice este să vă expuneți cât mai puțin posibil. Citiți cartea „Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice”, pentru a afla mult mai multe detalii despre câmpurile electromagnetice și influența lor asupra sănătății.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!