Radiațiile electromagnetice sunt țigările secolului XXI

Radiațiile electromagnetice sunt țigările secolului XXI

Acest articol este al 2-lea din seria Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. Mai jos găsiți link-uri către toate articolele din această serie:

 


 

Tehnologia 5G va face din toate ființele vii cu ADN – nu doar oameni, ci și animale, plante și chiar bacterii – cel mai radical experiment public de sănătate făcut vreodată. Nu știm dacă vom supraviețui sau nu pe termen lung.

Cartea Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice dezvăluie o nouă înțelegere radicală a câmpurilor electromagnetice de la telefoanele mobile, wifi, 5G și „electricitatea murdară”, precum și: 

    • Impactul pe care îl au asupra trupului și minții
    • Unde le găsiți în viața de zi cu zi
    • Cum cauzează îmbolnăvirea și îmbătrânirea accelerată
    • Cum să reparați răul făcut de FEM la nivel celular
    • Strategii practice pentru a vă proteja pe voi și pe cei apropiați de FEM acasă, la locul de muncă și în lume

 

Vă puteți întreba: dacă frecvențele electromagnetice sunt atât de nocive, atunci de ce nu face nimeni nimic să le oprească?

De ce nu face nimeni nimic în privința nenumăratelor dispozitive și aparate care utilizează această tehnologie dăunătoare?

În mod ironic, răspunsul la această întrebare poate fi găsit în istoria țigărilor și a industriei tutunului.

Ne este ușor să uităm că industria tutunului a adoptat o politică a tăcerii și a negării dovezilor copleșitoare oferite de știință, dovezi care arătau cât de nocive sunt pentru sănătate, și a continuat cu această tactică zeci de ani de zile. 

Din pricina strategiilor foarte bune de relații cu publicul, de-abia după 50 de ani guvernul a impus în cele din urmă reguli stricte și a cerut ca pe pachetele de țigări să apară avertismente.

Industria wireless de azi nu este cu mult diferită. Ea urmează manualul de strategie al industriei tutunului și utilizează aceleași strategii de relații cu publicul care au funcționat de minune în anii 1950, doar că de data asta, industria wireless a prins și autoritățile de reglementare responsabile cu protecția voastră.

Jucătorii-cheie ai industriei au angajat aceeași firmă de PR care să creeze din nou strategiile pentru:

    • A plăti cercetători aleși cu atenție care să realizeze studii pentru a contesta descoperirile științifice
    • A cheltui milioane care să-i influențeze pe legislatori
    • A crea conflicte de interese finanțându-și propriile studii
    • A finanța studii îndoielnice (de exemplu, utilizând expunerea simulată la câmpurile electromagnetice în locul telefoanelor mobile adevărate)
    • A transmite mesajul că știința nu este concludentă (introducând rezultatele false ale studiilor sponsorizate de industrie pentru ca rezultatele științifice să nu mai fie clare)
    • A-i defăima pe oamenii de știință care descoperă probleme legate de telefoanele mobile și tehnologia 5G cu scopul de a face ca publicul să nu mai aibă încredere  

Chiar dacă tehnologia 5G pare să ne prindă din urmă cu viteza unui tren, există totuși o luminiță la capătul tunelului.

Anumite orașe ale lumii încearcă să pună frâne tehnologiei 5G. Chiar și unele orașe americane luptă în acest sens.

Nu sugerez să ne întoarcem la zilele de dinaintea wifi-ului. Chiar avem nevoie de servicii mai rapide și mai sigure, dar nu este nevoie de o tehnologie care, conform sutelor de studii independente, este nocivă pentru sănătatea tuturor ființelor vii. Există alternative mai sigure și chiar mai rapide.

Cu toate că există o alternativă sigură și eficientă (este descrisă și în Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice), toate indicațiile arată că industria wireless refuză să o accepte. Industria este una mult prea bănoasă, iar noua tehnologie mult prea profitabilă ca să se renunțe la ea, chiar dacă distruge viața umană, animală, plantele și bacteriile. 

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!