Cum să vă protejați pe voi și pe cei apropiați de câmpurile electromagnetice din casă și din afară

Cum să vă protejați pe voi și pe cei apropiați de câmpurile electromagnetice din casă și din afară

Dr. Joseph Mercola a scris cartea de căpătâi pe tema câmpurilor electromagnetice, punând accentul în special pe modul în care ne afectează sănătatea. Ea este o sursă neprețuită de soluții practice, în special pentru cei care sunt sensibili la câmpurile electromagnetice. Celor care nu știu încă despre câmpurile electromagnetice sau care refuză să le ia în serios le va fi mai greu să ignore subiectul după ce au citit această carte. Cu toții trebuie să fim conștienți de pericolele câmpurilor electromagnetice. Cartea ne va fi de ajutor în acest sens.”

~ Oram Miller, consultant în biologia mediului din spațiile interioare și specialist în radiația electromagnetică

 

Acest articol este ultimul (al 9-lea) din seria Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. Dacă nu ați citit încă articolele anterioare despre câmpurile electromagnetice, vă recomandăm să faceți acest lucru acum:

 


 

 

Reducerea expunerii la câmpurile electromagnetice este o parte la fel de importantă din cartea Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice, așa cum este și repararea răului pe care câmpurile electromagnetice îl fac corpului uman.

Având în vedere că răspândirea tehnologiei 5G este iminentă, este mai important ca niciodată să vă protejați înainte de apariția răului.

Există multe metode practice de a vă limita expunerea la câmpurile electromagnetice și de a vă oferi corpului vostru o șansă de a se reface și repara în urma expunerii suferite. Să-i oferiți corpului timp să se refacă este una dintre cele mai importante strategii.

Strategiile expuse sunt menite să fie pentru binele tuturor. Dacă vă confruntați cu o boală gravă, atunci este bine să vă expuneți mai puțin la câmpurile electromagnetice pentru a vă putea însănătoși.

În Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice veți învăța despre:

  • Cele patru reguli de aur ale reducerii expunerii la câmpurile electromagnetice
  • Cum să vă transformați dormitorul într-un sanctuar, astfel încât corpul să se poată reface și regenera în timp ce dormiți
  • Cum să puteți face vizibile câmpurile electromagnetice invizibile ca să le puteți localiza și măsura corect
  • Cele mai importante două aspecte ale reducerii expunerii la câmpurile electromagnetice din casă (dacă nu le înțelegeți cum trebuie, atunci puteți sfârși prin a le mări)
  • Ce să faceți înainte de a cumpăra sau închiria o locuință
  • Cum să eradicați cele mai rele câmpuri electromagnetice din casă
  • Cum să măsurați „electricitatea murdară” din casă și cum să alegeți becurile care nu o produc
  • Cea mai simplă cale de reducere a „electricității murdare” ce provine de la electrocasnice, iluminare și chiar de la cablurile electrice ale vecinului
  • Cel mai prost sistem de încălzire pe care îl puteți avea în casă (dacă îl aveți, atunci e bine să vă mutați, căci vă poate dăuna grav sistemul imunitar și vitalitatea)
  • Cum să filtrați câmpurile de „electricitate murdară” de la panourile solare
  • Singura firmă de televizor smart care vă permite să dezactivați conexiunea wifi (toate celelalte vă vor bombarda, chiar dacă ați oprit wifi-ul)
  • Cum să găsiți un profesionist care să vă ajute să localizați erorile instalației electrice care pot provoca câmpuri foarte puternice electromagnetice în casă
  • Cum să măsurați toate cele patru tipuri de câmpuri electromagnetice din casă, birou sau școală
  • Cele mai bune instrumente de pe piață cu care să măsurați câmpurile electromagnetice și metoda cea mai economică de a achiziționa instrumentele potrivite pentru nevoile voastre (notă: nu există un singur instrument „cel mai bun” care să detecteze toate tipurile de câmpuri electromagnetice)
  • De ce majoritatea laptopurilor de azi nu sunt potrivite pentru Ethernet și pașii suplimentari care trebuie luați ca să reduceți expunerea la câmpurile electromagnetice în timpul utilizării lor, inclusiv a laptopurilor Mac
  • Cum să alegeți tipul corect de cablu Ethernet pentru a putea evita să schimbați un tip de câmp electromagnetic cu altul
  • Cele patru setări de pe telefonul mobil care vă pot ajuta să vă protejați împotriva frecvențelor radio atunci când nu vă folosiți telefonul și când dormiți
  • Când să nu vă folosiți telefonul mobil (când vedeți acest lucru înseamnă că telefonul vostru emite de până la 10.000 de ori mai multe radiații)
  • Falsa asigurare a „armonizatorilor” și de ce nu ajută aproape deloc și chiar deloc la protejarea canalelor de calciu – adevăratul pericol al câmpurilor electromagnetice
  • Trucul pe care îl folosesc acasă în timp ce lucrez ca să evit frecvența radio a câmpurile electromagnetice
  • Cum să alegeți un sistem de securitate care să nu vă bombardeze cu un nivel ridicat de frecvențe electromagnetice (evitați tipul de sistem care transmite semnale odată la 30 de secunde)
  • Cel mai bun tip de pat și cea mai bună saltea pentru a evita câmpurile electrice nedorite
  • Pașii de care aveți nevoie pentru a scăpa de palpitații, insomnie, tinitus și transpirația din timpul somnului

 

Dacă alegeți să vă opriți wifi-ul (lucru pe care îl recomand), este nevoie să știți că s-ar putea să vă confruntați cu unele provocări (le găsiți detaliate în Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice). Majoritatea modemurilor și routerelor au wifi-ul setat în mod implicit, iar oprirea lui nu este chiar ușoară. S-ar putea să fie nevoie să sunați la compania de cablu sau de telefonie pentru a vă putea spune cum să îl dezactivați. Și deoarece compania de cablu ar putea actualiza automat software-ul modemului și reactiva wifi-ul fără să știți, veți avea nevoie de informațiile din capitolul 7 pentru a vă putea asigura că este într-adevăr dezactivat.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!