Cum ne afectează câmpurile electromagnetice sănătatea?

Cum ne afectează câmpurile electromagnetice sănătatea?

Acest articol este al 4-lea din seria Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice. Pentru a citi și alte articole din serie, accesați unul din link-urile de mai jos:

 


 

Acum 20 de ani am aflat pentru prima dată de pericolele câmpurilor electromagnetice, însă nu am vrut să îmi limitez accesul la avantajele minunate pe care le oferă wireless-ul

„Acum zece ani, sănătatea mea precară s-a îmbunătățit peste noapte ca urmare a unei simple schimbări privind expunerea mea la echipamentele electrice. Dacă acum 15 ani aș fi știut ce efecte asupra sănătății are expunerea la wireless și la echipamentele electrice, aș fi scutit mai bine de zece ani de durere și suferință. Citiți «Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice» și împărtășiți metodele voastre de a vă proteja pe voi și pe cei apropiați.”

~ Peter Sullivan, fondator Clear Light Ventures 

 

Am acceptat tehnologia de mai bine de 50 de ani, încă de când am fost la primul meu curs de calculatoare. Prin urmare, atunci când am auzit pentru prima dată de efectele dăunătoare ale wireless-ului, ultimul lucru pe care îl voiam era să îmi limitezesul la el. Pur și simplu, nu eram convins pe deplin.

Guvernul american a publicat prima dată documente atât NASA, cât și ale Centrului de Cercetări Medicale Navale care atestau efectele dăunătoare ale câmpurilor electromagnetice cu aproape 50 de ani în urmă.

De atunci, cercetările științifice și documetările efectelor negative ale câmpurilor electromagnetice s-au înmulțit. O actualizare recentă a unui raport colectiv realizat de 29 de autori din zece țări, BioInitiative Report, de 650 de pagini, conține 1800 de studii noi. Veți putea găsi online o listă impresionantă de 30.000 de studii, cu peste 6.300 de rezumate.

studii

Pentru a vă scuti de efortul și energia răsfoirii a zeci de mii de pagini de cercetare, am inclus în cartea Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice o listă cu rezumatele unora dintre cele mai bune documente din domeniu.

 

Ce anume m-a determinat nu numai să-mi schimb modul de gândire, dar să și scriu o carte?

Odată ce am înțeles cum îmi afectează câmpurile electromagnetice funcționarea corpului, mi-am dat seama că trebuie să iau atitudine.

În egală măsură, știam că trebuia să pregătesc cât mai mulți oameni cu putință pentru dezlănțuirea exponențială a câmpurilor electromagnetice produse nu numai de tehnologia 5G, ci și de nenumăratele noi echipamente wireless care apar pe piață.

Aveți nevoie de strategii prin care să vă protejați corpul de amenințarea pe care o reprezintă tehnologiile wireless și „electricitatea murdară”, precum și de metode de a reduce expunerea la aceste tehnologii și la răul pe care îl pot face.

Ce efecte au câmpurile electromagnetice asupra corpului în acest moment, chiar înainte de răspândirea tehnologiei wireless 5G

„Vreți să știți ce impact au câmpurile electromagnetice asupra sănătății voastre? Cartea Pericolele nebănuite ale câmpurilor electromagnetice explică de ce viețile și planeta noastră devin bombardate de câmpurile electromagnetice și ce putem face în privința asta. Este o carte echilibartă și ușor de citit, o lectură obligatorie pentru oricine este cu adevărat interesat de sănătate.”

~ Lloyd Burrell, autor al „EMF Practical Guide” și realizator al ElectricSense.com 

În funcție de țara în care locuiți, tehnologia 5G a fost sau nu instalată. După cum am menționat anterior, nu știm exact la ce să ne așteptăm când aceasta va fi răspândită peste tot, însă știm destule despre efectele câmpurilor electromagnetice asupra sănătății.

 

 

Totul ține de valorile calciului din celule și de canalele care permit calciului să circule...

Calciul este un mineral esențial pentru sănătate. Aproximativ 98% din calciul din corp este folosit la menținerea sănătoasă a oaselor, care alcătuiesc structura scheletică, și a dinților.

Calciul mai are însă și alte roluri la fel de importante, și anume: semnalele la nivel celular, contractațiile musculare, creșterea celulară, coagularea sângelui, învățarea și memoria.

Rolul calciului ca moleculă de semnalizare este cel afectat în urma expunerii la câmpurile electromagnetice.  

Câmpurile electromagnetice dăunează celulelor ridicând nivelul calciului în interiorul lor, ceea ce duce la o încărcare oxidativă crescută.

Studiile recente confirmă faptul că expunerea la câmpurile electromagnetice duce la creșterea nivelului de calciu în interiorul celulelor care sunt catalizatorii multor activități ce declanșează o încărcare oxidativă crescută în organism.

La nivel molecular, surplusul de calciu din interiorul celulelor cauzează o creștere foarte mare a oxidului nitric și al superoxidului, care se combină și formează una dintre cele mai dăunătoare molecule din corp – peroxinitrita.

Odată formată, peroxinitrita atacă moleculele-cheie, inclusiv ADN-ul, cauzând boli, mai ales cancer, și duce la moarte prematură prin scăderea numărului uneia dintre cele mai importante molecule din corp, NAD+.

Oamenii nu sunt singura specie cu canale care permit calciului să intre și să iasă din celule și, prin urmare, nu sunt singura specie afectată de expunerea la câmpurile electromagnetice. Animalele de casă au și ele astfel de canale. La fel și plantele din casă, recoltele din grădină și de pe câmp.

De fapt, câmpurile electromagnetice afectează tot ceea ce are ADN, inclusiv insectele și chiar microbii.

Suport clienti luni - vineri, între orele 12:00 - 17:00

0746.201.369 office@editura-atman.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!