SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare

Când te-ai văzut ultima dată pe tine însuți?
  • Beatrice

Există o întrebare la care învățătorii budiști recurg pentru a le oferi aspiranților o altă perspectivă asupra vieții. Răspunsul corect ne va ajuta să ne redimensionăm perspectiva asupra vieții și să atingem o stare de fericire care nu mai este supusă efemerului.

DIETA KETOGENICĂ 10 motive pentru care este posibil să obținem valori mari ale nivelului de glucoză în sânge
  • Robert

Poate să fie destul de alarmant să ne măsurăm nivelul de glucoză din sânge și să vedem câteva valori neașteptat de mari. Iată câțiva factori declanșatori obișnuiți care le-ar putea explica. 

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • Beatrice

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii tuturor ființelor vii și a stării de iluminare”.

 

Abandonează-te experienței încântătoare Yogi Tea FOR THE SENSES
  • Beatrice

Colecția Yogi Tea For the SENSES cuprinde 4 sortimente delicioase ce vă vor ajuta să vă relaxați și să călătoriți cu gândul în locuri pline de lumină și de pace.

 

Editura ATMAN lansează cea mai recentă carte din colecția Vanamali
  • Robert

Timpul a fost măsura cu care majoritatea scrierilor s-au confruntat și astfel multedintre ele s-au pierdut în uitare. Bhagavad Gita a fost unadintre scripturile sacre care au trecut testul timpului, iar astăzi, mai mult ca orice altă scriere pe care lumea a creat-o, ea are un mesaj profund și iluminator pentru umanitatea aflată în suferință.

Femeia este primăvara lumii!
  • Beatrice

În spiritul învățăturii tantrice pe care am regăsit-o împreună în cărțile lui Osho, care ne-au deschis porțile transfigurării și ale libertății interioare, vreau să vă dezvălui unul din adevărurile fundamentale ale lumii.

 

În momentul în care începi să respiri, începi să și mori
  • Beatrice

Osho ne învață că este mult mai înțelept să privim viața cu moartea ca fiind o pereche. Și la fel sunt și mintea cu trupul – o pereche. Și la fel sunt și lumea cu nirvana – o pereche. Văzându-le împreună, nu ne mai identificăm cu viața și nu ne mai identificăm cu moartea. Atunci când nu ne mai identificăm, suntem liberi, atunci suntem eliberați. 

8 beneficii ale lecturii: de ce este bine să citești în fiecare zi
  • Robert

Când a fost ultima dată  când ai citit o carte? Obișnuințele tale zilnice legate de citit se rezumă la postările de pe Tweeter sau Facebook și la instrucțiunile de pe pachetele de mâncare instant?  

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK