Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coş de cumpărături

0 cărţi - 0 Lei

Articole

Editura ATMAN lansează cea mai recentă carte din colecția Vanamali

Timpul a fost măsura cu care majoritatea scrierilor s-au confruntat și astfel multedintre ele s-au pierdut în uitare. Bhagavad Gita a fost unadintre scripturile sacre care au trecut testul timpului, iar astăzi, mai mult ca orice altă scriere pe care lumea a creat-o, ea are un mesaj profund și iluminator pentru umanitatea aflată în suferință.

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN

8 beneficii ale lecturii: de ce este bine să citești în fiecare zi

Când a fost ultima dată  când ai citit o carte? Obișnuințele tale zilnice legate de citit se rezumă la postările de pe Tweeter sau Facebook și la instrucțiunile de pe pachetele de mâncare instant?  

Citeşte mai mult...

lifehack.org

Osho: Am iubit lectura

"Pentru mine, o carte nu este doar o carte, este o poveste de dragoste... 
 
Am iubit lectura încă din copilărie. Biblioteca mea personală consta din o sută cincizeci de mii de cărți rare din toate religiile, filosofie, poezie, literatură. Și le-am citit pe toate, dar nu cu scop anume, ci pur și simplu pentru că îmi plăcea să citesc."

Citeşte mai mult...

Osho

David Michie vorbește despre cartea Arta de a Toarce

 

Scurtă introducere la cartea Arta de Toarce a lui David Michie. Autorul ne vorbește despre sursele de inspirație pentru noua sa lucrare precum și despre cum putem învăța să fim fericiți.

Citeşte mai mult...

David Michie

Calea Mamei Divine - un fragment despre relația maestru-discipol

Atunci când în 1985, autoarea acestor jurnale, austriaca ce a fost cunoscută sub numele de Atmananda, a murit în India, trupul ei înveşmântat într-o robă de culoarea şofranului a fost aşezat pe un catafalc împodobit cu flori...

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN

Adevărata pisică din spatele pisicii lui Dalai Lama

Cartea „Pisica lui Dalai Lama” a fost inspirată chiar de către propria pisică a autorului, o micuță pisică himalayană. Întocmai ca și PSS (Pisica Sfinției Sale) și ea a cunoscut o multitudine de nume. Corespondența oficială însă, precum cea de la veterinar venea adresată Majestății Sale Prințesa Wussik a Tronului de Safir. Pentru prieteni și pentru cei apropiați, a fost cunoscută ca Leul de Zăpadă, Rinpoche (ceea ce se traduce prin „prețioasă”), Ginkle Sprunkle sau orice alt termen de alint care venea cuiva în minte la momentul respectiv.

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN

Cu cuplul la tomograf: ce caut eu în relaţia mea?

Până la urmă, ce ne face să intrăm în relaţii? Ce ne atrage, de ce avem relaţii în care ne împotmolim şi ajungem să nu mai ştim încotro s-o pornim, chiar dacă înainte ne făcusem clar planul – pe puncte – despre cum credeam că ar trebui să arate „partenerul ideal”?

Citeşte mai mult...

Luiza Neag

Interviu: Tom Shadyac despre cartea Manual de folosire a vieții

Mi-a plăcut foarte mult dialogul imaginat între frică și adevăr, mai ales când frica spune că ”trebuie să deții lucruri”, iar adevărul spune ”deține puterea de a alege”. Mi s-a părut o perspectivă ...

Citeşte mai mult...

Nell Minow - http://www.beliefnet.com

10 modalități prin care să te bucuri de viața pe Pământ

Ce înseamnă viața pe acest pământ în viziunea autorului cărții „Cum să supraviețuiești vieții (și morții)”

Citeşte mai mult...

Robert Kopecky

De la multimilionar la viața în rulotă

Cu ani în urmă, Tom Shadyac părea să aibă totul: o carieră de milioane de dolari în regie de filme de succes la Hollywood (”Dumnezeu pentru o zi” sau ”Profesorul trăsnit”) - o proprietate imensă, mașini de lux, avioane private, petreceri extravagante...

Citeşte mai mult...

oprah.com
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.