Chat with us, powered by LiveChat
Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coș de cumpărături

0 produse - 0 Lei

Articole

Când te-ai văzut ultima dată pe tine însuți?

O întrebare budistă care ne aduce răspunsuri neașteptate. Răspunsul corect ne va ajuta să ne redimensionăm perspectiva asupra vieții și să atingem o stare de fericire care nu mai este supusă efemerului.

Citeşte mai mult...

Editura Atman

Abandonează-te experienței încântătoare Yogi Tea FOR THE SENSES

Colecția Yogi Tea For the SENSES cuprinde 4 sortimente delicioase ce vă vor ajuta să vă relaxați și să călătoriți cu gândul în locuri pline de lumină și de pace.

 

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN

În momentul în care începi să respiri, începi să și mori

 

Osho ne învață că este mult mai înțelept să privim viața cu moartea ca fiind o pereche. Și la fel sunt și mintea cu trupul – o pereche. Și la fel sunt și lumea cu nirvana – o pereche. Văzându-le împreună, nu ne mai identificăm cu viața și nu ne mai identificăm cu moartea. Atunci când nu ne mai identificăm, suntem liberi, atunci suntem eliberați. 

Citeşte mai mult...

Editura Atman

DIETA KETOGENICĂ 10 motive pentru care este posibil să obținem valori mari ale nivelului de glucoză în sânge

Poate să fie destul de alarmant să ne măsurăm nivelul de glucoză din sânge și să vedem câteva valori neașteptat de mari. Iată câțiva factori declanșatori obișnuiți care le-ar putea explica. 

Citeşte mai mult...

Marcus Gergely

Editura ATMAN lansează cea mai recentă carte din colecția Vanamali

Timpul a fost măsura cu care majoritatea scrierilor s-au confruntat și astfel multedintre ele s-au pierdut în uitare. Bhagavad Gita a fost unadintre scripturile sacre care au trecut testul timpului, iar astăzi, mai mult ca orice altă scriere pe care lumea a creat-o, ea are un mesaj profund și iluminator pentru umanitatea aflată în suferință.

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN

8 beneficii ale lecturii: de ce este bine să citești în fiecare zi

Când a fost ultima dată  când ai citit o carte? Obișnuințele tale zilnice legate de citit se rezumă la postările de pe Tweeter sau Facebook și la instrucțiunile de pe pachetele de mâncare instant?  

Citeşte mai mult...

lifehack.org

Osho: Am iubit lectura

"Pentru mine, o carte nu este doar o carte, este o poveste de dragoste... 
 
Am iubit lectura încă din copilărie. Biblioteca mea personală consta din o sută cincizeci de mii de cărți rare din toate religiile, filosofie, poezie, literatură. Și le-am citit pe toate, dar nu cu scop anume, ci pur și simplu pentru că îmi plăcea să citesc."

Citeşte mai mult...

Osho

David Michie vorbește despre cartea Arta de a Toarce

 

Scurtă introducere la cartea Arta de Toarce a lui David Michie. Autorul ne vorbește despre sursele de inspirație pentru noua sa lucrare precum și despre cum putem învăța să fim fericiți.

Citeşte mai mult...

David Michie

Calea Mamei Divine - un fragment despre relația maestru-discipol

Atunci când în 1985, autoarea acestor jurnale, austriaca ce a fost cunoscută sub numele de Atmananda, a murit în India, trupul ei înveşmântat într-o robă de culoarea şofranului a fost aşezat pe un catafalc împodobit cu flori...

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN

Adevărata pisică din spatele pisicii lui Dalai Lama

Cartea „Pisica lui Dalai Lama” a fost inspirată chiar de către propria pisică a autorului, o micuță pisică himalayană. Întocmai ca și PSS (Pisica Sfinției Sale) și ea a cunoscut o multitudine de nume. Corespondența oficială însă, precum cea de la veterinar venea adresată Majestății Sale Prințesa Wussik a Tronului de Safir. Pentru prieteni și pentru cei apropiați, a fost cunoscută ca Leul de Zăpadă, Rinpoche (ceea ce se traduce prin „prețioasă”), Ginkle Sprunkle sau orice alt termen de alint care venea cuiva în minte la momentul respectiv.

Citeşte mai mult...

Editura ATMAN
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.