Chat with us, powered by LiveChat
Cărți de spiritualitate, dezvoltare personală, religie, psihologie practică, relații de cuplu, știință și spiritualitate, sănătate

Coș de cumpărături

0 produse - 0 Lei

Celebritățile și Meditația Transcendentală

Editura ATMAN

jim carreyJim Carrey

Născut pe 17 ianuarie 2962, Jim este un actor, comediant, și producător. Carrey a primit 4 premii Golden Globe Award nominalizări, câștigând două. A fost descris ca unul din cele mai mari star-uri de la Hollywood.

În mai 2014, Carrey a ținut discursul de începere la Universitatea de Management Maharishi, din Fairfield, Iowa la care a primit un doctorat de onoare pentru realizările sale ca și comediant, artist, autor și filantropist.

 

 

 

deepak chopra

Deepak Chopra

Născut pe 22 octombrie 1947, Chopra este un autor, speaker, și fizician. Este o figură proeminentă a medicinei alternative și a fost deseori descris ca un New-Age guru.

În anii 80, a început să practice Meditația Transcendentală (MT) iar în 1985, a demisionat de la NEMH și s-a stabilit la Maharishi Ayurveda Health Center. Chopra a părăsit mișcarea în 1994 și a fondat Chopra Center for Wellbeing, aflat acum în Carlsbad, California.

 

 

sheryl crow

Sheryl Crow

 Cântăreață de origine americană, a adunat 9 premii Grammy (din cele 32 de nominalizări).

Crow a practicat Meditația Transcendentală timp de mulți ani. Pe 4 aprilie 2009, a luat parte la un concert de binefacere la Radio City Music Hall din New York, organizat de David Lynch Foundation. Ea și Ben Harper au interpretat cantecul lui George Harrison - My Sweet Lord. Referindu-se la acest eveniment, ea a declarat "Acest eveniment este unul din cele mai importante evenimente din istorie ce se petrece chiar acum. Pacea este ceva mai profund de atât, este ceva ce se suprapune peste ceea ce există în noi înșine și ceea ce ne face unici și ceea ce ne ajută să fim plini de puritate."

 

 

jeff bridges

Jeff Bridges

Un actor care nu are nevoie de introducere, a jucat în filme precum: The Big Lebowski, Fearless, Iron Man, The Fabulous Baker Boys, Jagged Edge, Against All Odds, The Fisher King, Seabiscuit, Arlington Road, Tron and Tron: Legacy.

Actorul în vârstă de peste 60 de ani, meditează aproape în fiecare zi. Afirmă că apreciază meditația transcendentală deoarece „face bine să blochezi stimulii externi pentru o anumită perioadă de timp, pentru că printre altele, îmbunătățește experiența pe care o ai atunci când ești stimulat de ceva. Aduce dinamism în viața personală. Dacă îți permiți să te oprești pentru o vreme în acest mod, vei realiza ce stimulare puternică vine și din interiorul tău, nu numai din exterior.

 

 

jennifer aniston

Jennifer Aniston

Jennifer a obținut recunoașterea internațională portretizând-o pe Rachel Green în serialul tv Friends (1994–2004), un rol care i-a adus un premiu Emmy, un premiu Golden Globe, și un premiu Screen Actors Guild. Îm 2012, a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. În plus, revista Men's Health a votat-o pe Jennifer drept „Cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor”.

comments powered by Disqus
- 13%
Meditația Transcendentală
Meditația Transcendentală
Textul revizuit, actualizat și îmbogățit al cărții din anii 70
(această carte nu este momentan disponibilă)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK

Newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele apariții editoriale, reduceri de preț sau promoții speciale

Abonare

Favorite

Trebuie să fiți autentificat pentru a adăuga produse la Favorite.

Click aici pentru autentificare dacă aveți deja un cont , sau aici aici pentru crearea unui cont nou.