ILLUMINATI

 Dezvăluiri  |  Mistere  |  Conspirații

ILLUMINATI

Societatea secretă care a deturnat întreaga lume

An apariție: 2018
ISBN: 978-606-94334-5-4
Pagini: 526
44.1 Lei 49.00Lei
  • Descriere
  • Despre Autor

Inițieri terifiante. Mari bănci și manipulări financiare. Posibile legături cu familiile Rockefeller, Rothschild, Adams și Bush. Reanalizarea dovezilor, documentelor și  conexiunilor. Istoria, funcționarea, influența și puterea ordinului secret Illuminati.

Trecând în revistă numeroase păreri – de la analiști experți care etichetează simplist ordinul Illuminati drept un grup ce a activat pentru o scurtă perioadă de timp și cu consecințe insignifiante, până la sceptici care îndrăznesc să pună la îndoială explicațiile și declarațiile oficiale –, Jim Marrs trece dincolo de speculațiile absurde și de încercările de a reduce la tăcere spiritele critice și ne spune povestea reală a acestui grup conspirativ. El pornește de la originile grupului, cunoscut inițial ca „Vizionarii antici și iluminați din Bavaria”, abordând apoi subiecte precum ochiul atoatevăzător de pe bancnota de un dolar american, piramida inversată de pe Marele Sigiliu al SUA, la Protocoalele – sau procedurile – ce vizau uzurparea guvernelor naționale și dobândirea dominației mondiale, simbolismul din spatele logo-urilor marilor  corporații internaționale din zilele noastre, Cavalerii Templieri, gruparea Assassinilor, Skull and Bones, Francmasonerie, denunțători civici, revoluțiile din Franța, Rusia și America și multe, multe altele.

Bogăția, puterea și intriga se împletesc în această expunere detaliată despre gruparea Illuminati: istoria, legăturile pe care le-au avut de-a lungul vremii cu persoanele influente și locul pe care îl ocupă în lumea de astăzi.

Jim Marrs

Jim Marrs a fost jurnalist și scriitor, câștigător al multor premii în domeniu. După ce a absolvit Universitatea din Texasul de Nord cu o diplomă în jurnalism, a lucrat la mai multe publicații din Texas, și chiar a fost proprietarul unor ziare, înainte de a deveni un jurnalist și scriitor independent. Este autorul bestsellerurilor New York Times: „Foc încrucișat – complotul care l-a ucis pe Kennedy” (Crossfire: The Plot That Killed Kennedy) care a stat la baza filmului lui Oliver Stone, JFK, și „A conduce prin secretizare” (Rule by Secrecy). O vizi­une a lui profundă asupra fenomenului OZN, „Planurile ascunse ale extratereștrilor” (Alien Agenda), este cea mai vândută carte non-ficțiune despre OZN-uri, la nivel mondial, și este disponibilă în mai multe limbi străine. A fost invitat frecvent la emisiunile naționale de radio și televiziune. Marrs a locuit în Wise County, Texas.

Recomandari


Supercombustibil
Supercombustibil

Dr. Joseph Mercola, dr. James DiNicolantonio

32.0 28.0 lei
KETOFAST New
KETOFAST

Dr. Joseph Mercola

30.0 lei

Articole de interes


SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare ...

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • DAVID MICHIE

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK