Un surprinzător contact în masă

 Dezvăluiri  |  Mistere

Un surprinzător contact în masă

Uimitoarele cazuri reale ale unor grupuri de ființe umane ce au fost contactate de civilizații extraterestre benefice

An apariție: 2018
ISBN: 978-606-94334-0-9
Format: 13x20, plastifiată lucioasă
Pagini: 439
24.5 Lei 35.00Lei
  • Descriere
  • Despre Autor

Încă din anul 1956, un grup de fiinţe extraterestre umanoide, care veneau de pe stele şi planete îndepărtate, au construit o structură subterană uriaşă, de-a lungul ţărmurilor Mării Adriatice. Prin compresia spaţiilor din interiorul atomilor, ei au reuşit să construiască o bază subterană, având 300 de metri în înălţime şi câteva sute de kilometri în lungime, pentru a locui acolo. Iar aceasta nu era singura structură construită în subteran de ei. Mai aveau multe altele, unele chiar sub mare, dar poziţionarea bazei principale chiar în mijlocul Mării Mediterane o făcea să fie cea mai importantă. Extraterestrii care locuiau în ea au fost numiţi de către Bruno Sammaciccia W56, unde W însemna „Victorie", iar 56 însemna anul în care toate acestea au început.

În rândul fiinţelor din spaţiul cosmic care au vizitat Pământuli se pare că există şi unele care au grijă de evoluţia vieţuitoarelor de pe această planetă, dar fără a interfera în vreun fel, activitatea lor reducându-se doar la monitorizare. Apoi, mai sunt „comercianţii", cei care caută modalităţi uşoare de a face rost de materii prime. Există şi un fel de etnologi, care studiază evoluţia diferitelor culturi de pe această planetă. Mai sunt apoi misionarii, care au grijă deviitorul nostru din punct de vedere etic. Există şi fiinţe orientate către război şi structuri militare, care sunt interesate de structurile naţionale şi doresc să menţină anumite rute interstelare, urmărind protecţia în faţa unor atacuri exterioare, şi multe alte grupuri de fiinţe extraterestre. Pe scurt, există „o faună" cu multiple faţete, o faună extrem de eterogenă, bazată pe o dorinţă comună de a nu interfera prea direct cu vieţile noastre. Dar asta nu este totul.

Este uşor de înţeles că toţi vizitatorii noştri din alte lumi doreau să îşi protejeze propria siguranţă. Prin urmare, ei foloseau adesea androizi sau roboţi biologici pentru misiunile care le-ar fi pus viaţa în pericol. Este important, din acest punct de vedere, să subliniem ceea ce colonelul Philip Corso a declarat, şi anume că extraterestrii Micii Cenuşii erau în realitate obedienţi extraterestrilor „nordici".

Recomandari


Supercombustibil
Supercombustibil

Dr. Joseph Mercola, dr. James DiNicolantonio

32.0 28.0 lei
KETOFAST New
KETOFAST

Dr. Joseph Mercola

30.0 lei
Dieta ketogenică
Dieta ketogenică

Dr. Joseph Mercola

40.0 32.0 lei

Articole de interes


SUPERCOMBUSTIBIL
  • Beatrice

Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare ...

Practicarea compasiunii - O perspectivă budistă
  • DAVID MICHIE

„Dacă ar fi să întrebați: „Care este esența învățăturilor lui Buddha?” răspunsul trebuie să fie imensa compasiune, pentru că acesta este fundamentul fericirii...

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.   Mai multe despre cookies     
OK