Cea de a doua ediție a Târgului Gaudeamus Brașov, organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus și Radio România Brașov FM, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, se va deschide miercuri, 4 septembrie, în Piața Sfatului. Evenimentul cu numărul 115 în seria celor mai îndrăgite târguri de carte din țară, organizate de Radio România de peste un sfert de secol, va avea loc în perioada 4 – 8 septembrie, în premieră în inima orașului.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 4 septembrie, la ora 13.00, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 și 21.00. Accesul publicului este liber.
Mai multe informații despre acastă ediție sunt disponibile în comunicatul de presă atașat și pe website-ul www.gaudeamus.ro.

Vă așteptăm cu numerose titluri la reducere și cu cele mai noi apariții editoriale, printre care și „Transformare prin Tantra” și „Arta de a trăi și de a muri” - OSHO, „Evanghelia Mariei” - Jean Yves Leloup, „De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata” - David Michie - autorul trilogiei Pisica lui Dalai Lama, „Supercombustibil” - Dr. Joseph Mercola și Dr. James DiNicolantonio, „Inseparabilitate” - Gregg Braden și Lynn Lauber.